-
ArtykułyCzytamy w weekend. 26 kwietnia 2024LubimyCzytać193
-
ArtykułySzpiegowskie intrygi najwyższej próby – wywiad z Robertem Michniewiczem, autorem „Doliny szpiegów”Marcin Waincetel6
-
ArtykułyWyślij recenzję i wygraj egzemplarz „Ciekawscy. Jurajska draka” Michała ŁuczyńskiegoLubimyCzytać2
-
Artykuły„Spy x Family Code: White“ – adaptacja mangi w kinach już od 26 kwietnia!LubimyCzytać2
Biblioteczka
Lubię tę książkę nie tylko za piękne zdjęcia i klarowne opisy, ale przede wszystkim dlatego, że przepisy w niej zamieszczone nadają się na polskie realia lub łatwo da się je zmodyfikować tak, by się nadawały. Poza tym są ciekawym źródłem inspiracji i zachęcają do wypróbowania kombinacji smakowych, na które być może się nigdy nie wpadło (np. zupa z zielonego groszku z miętą). Gotować uwielbiam, więc książkę nabyłam bardziej dla przepisów i z sympatii do Jamiego, ale przepisy są łatwe do wykonania, więc myślę, że przypadnie do gustu tym, którzy uważają się nawet za ciężkie i beznadziejne przypadki braku umiejętności i pozwoli im ośmielić się, by rozwinąć kulinarne skrzydła. :)
Lubię tę książkę nie tylko za piękne zdjęcia i klarowne opisy, ale przede wszystkim dlatego, że przepisy w niej zamieszczone nadają się na polskie realia lub łatwo da się je zmodyfikować tak, by się nadawały. Poza tym są ciekawym źródłem inspiracji i zachęcają do wypróbowania kombinacji smakowych, na które być może się nigdy nie wpadło (np. zupa z zielonego groszku z...
więcej mniej Pokaż mimo to2013-10-22
2013-10-22
2013-10-19
2013-01-01
2013-01-01
2013-01-01
2013-01-01
2013-01-01
2013-01-01
Kiedy nie mam pomysłu, co ugotować, lubię zajrzeć do tej książeczki - niekoniecznie po konkretny przepis, ale dla inspiracji, podpatrzenia dania i wykonania według własnego widzimisię.
Kiedy nie mam pomysłu, co ugotować, lubię zajrzeć do tej książeczki - niekoniecznie po konkretny przepis, ale dla inspiracji, podpatrzenia dania i wykonania według własnego widzimisię.
Pokaż mimo to