Chemia żywności Tom 1

Średnia ocen

3,0 3,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Szkodliwe substancje w żywności Agata Witczak, Sikorski Zdzisław
Ocena 7,0
Szkodliwe subs... Agata Witczak, Siko...
Okładka książki Chemia żywności Tom 2 Staroszczyk Hanna, Sikorski Zdzisław
Ocena 0,0
Chemia żywnośc... Staroszczyk Hanna, ...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
3,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
580
66

Na półkach: , ,

Najgorzej napisany podręcznik, jaki miałam kiedykolwiek okazję czytać.
Dużo treści, ale przedstawionej chaotycznie, sposób pisania w formie strumienia świadomości. Brakuje sensownych podziałów na akapity, bardzo mało przykładów, które przekładałyby treść chemiczną na rzeczywistość. Autorzy posiadają rozległą wiedzę, ale nie potrafią jej interesująco czy choćby znośnie przedstawić. Zero umiejętności pedagogicznych. Czytanie tych dwóch tomów to męka.

Najgorzej napisany podręcznik, jaki miałam kiedykolwiek okazję czytać.
Dużo treści, ale przedstawionej chaotycznie, sposób pisania w formie strumienia świadomości. Brakuje sensownych podziałów na akapity, bardzo mało przykładów, które przekładałyby treść chemiczną na rzeczywistość. Autorzy posiadają rozległą wiedzę, ale nie potrafią jej interesująco czy choćby znośnie...

więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    3
  • Posiadam
    1
  • 2018
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Chemia żywności Tom 1


Podobne książki

Przeczytaj także