Słodkie sekrety czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem

Okładka książki Słodkie sekrety czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem
Weronika Madejska Wydawnictwo: Septem poradniki
220 str. 3 godz. 40 min.
Kategoria:
poradniki
Wydawnictwo:
Septem
Data wydania:
2017-02-13
Data 1. wyd. pol.:
2017-02-13
Liczba stron:
220
Czas czytania
3 godz. 40 min.
Język:
polski
ISBN:
9788328330801
Tagi:
Alergie i nietolerancje pokarmowe wegańskie desery
Średnia ocen

                7,5 7,5 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,5 / 10
8 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
2
2

Na półkach:

Książka, która w bardzo prosty i przyjemny sposób ukazuje jak można poradzić sobie w kuchni bez glutenu. Autorka w wieku 12 lat musiała przejść na dietę bezglutenową. Jestem sama zaskoczona jak wiele przepisów można wykonać pomijając mąki z glutenem.
W książce znajdziecie podstawowe informacje o sprzęcie kuchennym, podstawy w kuchni bezglutenowej tj. jak:
- jak przygotować domowe masło orzechowe,
- jaką mąkę warto mieć zawsze w domu,
- co to jest aquafaba,
- czy istnieje domowy jogurt roślinny

Znajdziecie przepisy na domowe mleko kokosowe, jaglane czy migdałowe.
Przepis który mi się spodobał to daktylowy karmel, taki prosty i smaczny!

Dowiecie się, które mąki są bez glutenu, autorka dzieli się z czytelnikami przepisami na bezy, naleśniki, biszkopt, ciasto kruche i wiele innych podstawowych przepisów.
Książka została podzielona na pory roku i w ten sposób autorka przedstawia swoje przepisy.
Ja też jestem ogromnym fanem sezonowości w kuchni, więc ten układ bardzo mi się podoba.
Przepisy są podane w bardzo jasny i prosty sposób, a klimatyczne zdjęcia oddają charakter dania.

Książka, która w bardzo prosty i przyjemny sposób ukazuje jak można poradzić sobie w kuchni bez glutenu. Autorka w wieku 12 lat musiała przejść na dietę bezglutenową. Jestem sama zaskoczona jak wiele przepisów można wykonać pomijając mąki z glutenem.
W książce znajdziecie podstawowe informacje o sprzęcie kuchennym, podstawy w kuchni bezglutenowej tj. jak:
- jak przygotować...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    20
  • Przeczytane
    9
  • Posiadam
    4
  • Chcę w prezencie
    2
  • Posiadam-wersja papierowa
    1
  • ♥ A to Polska właśnie
    1
  • Kulinaria
    1
  • Należałoby posiąść
    1
  • Kulinarne
    1
  • Mamy w domu
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Słodkie sekrety czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem


Podobne książki

Przeczytaj także