Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Kuchnia i medycyna

Wydawnictwo: Watra
7,03 (39 ocen i 4 opinie) Zobacz oceny
10
3
9
6
8
6
7
7
6
12
5
3
4
0
3
2
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8387934097
liczba stron
215
kategoria
zdrowie, medycyna
język
polski

Jak dzięki właściwemu odżywianiu zapobiegać kłopotom zdrowotnyma Jak jest zależność między występowaniem tzw. chorób cywilizacyjnych z zawartością witamin, mikroelementów i innych związków w codziennej dieciea Na te i inne pytania odpowiada ta właśnie książka.

 

Brak materiałów.
książek: 155
Małgorzata Lenska | 2015-01-01
Na półkach: Przeczytane

rewelacja! Według mnie ta książka powinna być lekturą obowiązkową dla każdego a zawarte w niej informacje są niezbędne do dbania o własne zdrowie.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Ryan Black

Ta opowieść była jak streszczenie orginału. Płytko, płasko pobieżnie przedstawione poszczególne etapy znajomości bohaterów. Wszystkie elementy romansu...

zgłoś błąd zgłoś błąd