Wyzwanie czytelnicze LC

Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba.

Wydawnictwo: Buchmann
7,4 (5 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
2
7
3
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788328012578
liczba stron
272
słowa kluczowe
Chleb, przepisy kulinarne
język
polski
dodał
Klajka

Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników – mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.

 

źródło opisu: http://www.grupawydawniczafoksal.com/

źródło okładki: http://www.grupawydawniczafoksal.com/

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (29)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 498
Daniel | 2018-06-10
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 24 lipca 2018
książek: 230
Indywiduum | 2017-09-21
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, 2017
książek: 546
spring | 2016-11-04
Przeczytana: 2016 rok
książek: 29
Diana Szumilas | 2016-07-13
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 622
martaa | 2016-06-14
Przeczytana: 14 czerwca 2016
książek: 57
womanity | 2018-11-23
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 100
Kate | 2018-11-20
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 617
rooibos | 2018-11-14
Na półkach: Chcę przeczytać, Czajnik
książek: 841
Meryre | 2018-09-12
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 270
kasia80k | 2018-07-16
Na półkach: Chcę przeczytać
zobacz kolejne z 19 
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd