Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba.
Wydawnictwo: Buchmann kulinaria, przepisy kulinarne
272 str. 4 godz. 32 min.
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- Buchmann
- Data wydania:
- 2014-09-24
- Data 1. wyd. pol.:
- 2014-09-24
- Liczba stron:
- 272
- Czas czytania
- 4 godz. 32 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788328012578
- Tagi:
- Chleb przepisy kulinarne
Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników – mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.
Dodaj do biblioteczki
Porównaj ceny
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Szukamy ofert...
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 36
- 7
- 6
- 3
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
OPINIE i DYSKUSJE
Bardzo ciekawa ksiazka opusujaca historie znanego piekarza. Przepisy napisane dostępnym językiem jednak napewno nie jest to ksiazka dla początkujących. Jedyne co mi osobiście nie podoba się w tej książce to wyrzucanie produktu. W każdym z przepisów jest moment w którym trzeba czesc zakwasu/ciasta wyrzucić a pracowac tylko na części. Rozumiem potrzebe tworzenia zakwasu w dużej ilości (inaczej wyrasta ciasto) ale serce sie kroi jak 3/4 pięknego ciasta trzeba wyrzucić i dokladnie tak jest podane w przepisie. Osobiście bede modyfikować przepisy.
Bardzo ciekawa ksiazka opusujaca historie znanego piekarza. Przepisy napisane dostępnym językiem jednak napewno nie jest to ksiazka dla początkujących. Jedyne co mi osobiście nie podoba się w tej książce to wyrzucanie produktu. W każdym z przepisów jest moment w którym trzeba czesc zakwasu/ciasta wyrzucić a pracowac tylko na części. Rozumiem potrzebe tworzenia zakwasu w...
więcej Pokaż mimo to