rozwiń zwiń

Historia kuchni

Okładka książki Historia kuchni
Reay Tannahill Wydawnictwo: Aletheia literatura piękna
478 str. 7 godz. 58 min.
Kategoria:
literatura piękna
Wydawnictwo:
Aletheia
Data wydania:
2014-05-30
Data 1. wyd. pol.:
2014-05-30
Liczba stron:
478
Czas czytania
7 godz. 58 min.
Język:
polski
ISBN:
9788362858569
Tłumacz:
Anna Kunicka
Średnia ocen

                6,7 6,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,7 / 10
17 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
548
397

Na półkach: ,

Świetny i fascynujący, choć podstawowy w zakresie i szczegółowości, historyczny przegląd znaczenia żywności na przestrzeni historii człowieka. Lektura wręcz obowiązkowa dla wszystkich zajmujących się zawodowo i amatorsko jedzeniem. I choć poglądy autorki na aktualne trendy żywnościowe budzą niepokój (np. powoływanie się na raporty o nieszkodliwości cukru nadzorowane przez FDA, która przecież sama badań nie prowadzi ino zleca je producentom!), to jednak nie obniżają one, wysokiego, poziomu całości.

Świetny i fascynujący, choć podstawowy w zakresie i szczegółowości, historyczny przegląd znaczenia żywności na przestrzeni historii człowieka. Lektura wręcz obowiązkowa dla wszystkich zajmujących się zawodowo i amatorsko jedzeniem. I choć poglądy autorki na aktualne trendy żywnościowe budzą niepokój (np. powoływanie się na raporty o nieszkodliwości cukru nadzorowane przez...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    96
  • Przeczytane
    22
  • Posiadam
    10
  • Historia
    3
  • Teraz czytam
    2
  • Chcę w prezencie
    2
  • Na półkę
    1
  • Historie trochę inne
    1
  • BonAppetit
    1
  • 2019
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Historia kuchni


Podobne książki

Przeczytaj także