Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

ABC sztuki kulinarnej. Przez żołądek do serca

Wydawnictwo: Watra
8,14 (7 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
1
9
2
8
2
7
1
6
1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
83-225-0125-0
liczba stron
176
słowa kluczowe
przepisy,
język
polski

 

źródło okładki: zasoby własne

Brak materiałów.
książek: 1759
Octopus | 2015-11-08
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
Przeczytana: 1998 rok

mimo upływu lat przepisy nadal aktualne,
choć teraz zapewne tytuł brzmiałby "dla singli..."

fajnie, że podano porcje dla 1 - 2 osób

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Krwawy Medalion

Książka, tak jak pozostałe napisane przez Dankę Braun, jest bardzo interesująca. Tym razem głównymi bohaterami są Marta /córka Roberta Orłowskiego/ ...

zgłoś błąd zgłoś błąd