rozwiń zwiń

Wyznania francuskiego piekarza

Okładka książki Wyznania francuskiego piekarza
Gerard AuzetPeter Mayle Wydawnictwo: Prószyński i S-ka reportaż
104 str. 1 godz. 44 min.
Kategoria:
reportaż
Tytuł oryginału:
Confessions of a French Baker: Breadmaking Secrets, Tips, and Recipes
Wydawnictwo:
Prószyński i S-ka
Data wydania:
2008-08-07
Data 1. wyd. pol.:
2008-08-07
Liczba stron:
104
Czas czytania
1 godz. 44 min.
Język:
polski
ISBN:
978-83-7469-822-1
Tłumacz:
Violetta Dobosz
Średnia ocen

                5,9 5,9 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
5,9 / 10
39 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
523
120

Na półkach: , , ,

Są takie książki, które się wręcz "pochłania". Tak jest i z tą. Króciutka, na jeden wieczór, ale jest w niej tyle zapachów i smakowitych opisów, że człowiek naprawdę robi się głodny. Książka zdecydowanie zachęca do eksperymentowania w kuchni, do rozsmakowania się w różnych rodzajach pieczywa. Czasem zazdrościmy pracownikom takich miejsc pracy, jak pijalnia czekolady czy herbaciarnia. Po przeczytaniu tej książki zazdroszczę także piekarzom! Ale nie wszystkim - tylko tym, którzy z pieczywa potrafią zrobić dzieło sztuki. Jak Gerard Auzet.

Są takie książki, które się wręcz "pochłania". Tak jest i z tą. Króciutka, na jeden wieczór, ale jest w niej tyle zapachów i smakowitych opisów, że człowiek naprawdę robi się głodny. Książka zdecydowanie zachęca do eksperymentowania w kuchni, do rozsmakowania się w różnych rodzajach pieczywa. Czasem zazdrościmy pracownikom takich miejsc pracy, jak pijalnia czekolady czy...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    73
  • Przeczytane
    47
  • Posiadam
    8
  • Chcę w prezencie
    3
  • Francja
    3
  • Kulinarnie
    2
  • Biblioteka
    2
  • Ulubione
    2
  • Literatura francuska
    2
  • Chciałabym otrzymać/kupić
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Wyznania francuskiego piekarza


Podobne książki

Przeczytaj także