W słoiku. Przetwory przez cały rok

Okładka książki W słoiku. Przetwory przez cały rok
Kasia Marciniewicz Wydawnictwo: Publicat kulinaria, przepisy kulinarne
240 str. 4 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Publicat
Data wydania:
2017-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2017-01-01
Liczba stron:
240
Czas czytania
4 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
9788324521982
Tagi:
przetwory dżemy powidła
Średnia ocen

                9,0 9,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
9,0 / 10
15 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
315
41

Na półkach: , , ,

Najlepsza pozycja dotycząca przetworów z owoców, warzyw(i nie tylko) jaka do tej pory wpadła mi w ręce! Autorka jasno przedstawia domowe sposoby konserwowania żywności i informuje jaki jest najlepszy do danego przetworu. Bogactwo przepisów od dżemów,konfitur, powideł,soków i musów poprzez kiszonki, marynaty, chutneye, aż po granole, buliony, suszone owoce, warzywa, grzyby, a nawet przetwory mięsne i jeszcze więcej.Przepisy proste, ale często bardzo ciekawe i pomysłowe, bez półproduktów, wszytko domowe, pyszne i zdrowe, z minimalną ilością cukru. Ilości przetworów też moim zdaniem bardzo przemyślne w zależności od produktu jak i pracy potrzebnej do wykonania danego przetworu - nie dla wojska, ani nie ilości na 1 słoik gdzie szkoda garnek brudzić. Na duży plus, że książka oparta jest głównie na rodzimych składnikach. Ponad do pozycja bardzo "ciepła" w odbiorze, rodzinna, pełna dobrych wspomnień z apetycznymi zdjęciami, taka od serca :)

Najlepsza pozycja dotycząca przetworów z owoców, warzyw(i nie tylko) jaka do tej pory wpadła mi w ręce! Autorka jasno przedstawia domowe sposoby konserwowania żywności i informuje jaki jest najlepszy do danego przetworu. Bogactwo przepisów od dżemów,konfitur, powideł,soków i musów poprzez kiszonki, marynaty, chutneye, aż po granole, buliony, suszone owoce, warzywa, grzyby,...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    44
  • Przeczytane
    18
  • Posiadam
    11
  • Chcę w prezencie
    3
  • 2018
    2
  • Kulinaria
    2
  • Kuchnia
    2
  • 2017r.
    1
  • Chcę kupić
    1
  • Kulinarne przygody...🍕🍉🍟🍤🥝🍖🍩🍰😋
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki W słoiku. Przetwory przez cały rok


Podobne książki

Przeczytaj także