Kto nam podkłada świnię?

Okładka książki Kto nam podkłada świnię?
Andrea FockJutta Muth Wydawnictwo: Znak Literanova poradniki
288 str. 4 godz. 48 min.
Kategoria:
poradniki
Tytuł oryginału:
Wer hat das Rind zur Sau gemacht? Wie Lebensmittelskandale erfunden und benutzt werden
Wydawnictwo:
Znak Literanova
Data wydania:
2016-04-18
Data 1. wyd. pol.:
2016-04-18
Liczba stron:
288
Czas czytania
4 godz. 48 min.
Język:
polski
ISBN:
9788324036219
Tłumacz:
Paulina Filippi-Lechowska
Tagi:
zdrowie dieta żywność
Średnia ocen

                6,3 6,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Smacznego. Chorzy z powodu zdrowego jedzenia Andrea Fock, Ulrike Gonder, Karin Haug, Udo Pollmer
Ocena 6,5
Smacznego. Cho... Andrea Fock, Ulrike...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,3 / 10
81 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
200
25

Na półkach: ,

„Kto nam podkłada świnię” to pozycja dla osób interesujących się zdrowym żywieniem. Autorzy w kilkunastu rozdziałach książki prezentują problemy współczesnego świata związane ze zdrową żywnością i skandalami jakie wokół niej powstały. Pod lupę biorą takie sprawy jak: choroba szalonych krów, ptasia grypa, bioekologiczne rolnictwa. W książce pojawia się szczegółowy opis każdej „ afery” żywnościowej z ostatnich kilkunastu lat. Niektóre rozdziały były trudne do zrozumienia i ciężko się je czytało, za to inne były wyjątkowo ciekawe. Mi osobiście zabrakło na końcu każdego rozdziału krótkiego podsumowania, co jest dobra a co złe, co jeść a czego nie. Całość pozycja zamyka bibliografia na ponad 30 stron, co świadczy o rzetelnym podejściu autorów do tematu. Dzięki książce poszerzymy swoją wiedzę na temat wielu aspektów zdrowej żywności, że ekouprawy wcale nie są takie super, że trzeba się kierować przede wszystkim zdrowym rozsądkiem.

„Kto nam podkłada świnię” to pozycja dla osób interesujących się zdrowym żywieniem. Autorzy w kilkunastu rozdziałach książki prezentują problemy współczesnego świata związane ze zdrową żywnością i skandalami jakie wokół niej powstały. Pod lupę biorą takie sprawy jak: choroba szalonych krów, ptasia grypa, bioekologiczne rolnictwa. W książce pojawia się szczegółowy opis...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    142
  • Przeczytane
    97
  • Posiadam
    40
  • E-book
    5
  • Teraz czytam
    5
  • 2018
    3
  • Zdrowie
    3
  • Dietetyka
    2
  • Ebook
    2
  • 2019
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kto nam podkłada świnię?


Podobne książki

Przeczytaj także