Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Cymes, czyli kuchnia żydowska i przepisy kulinarne z Izraela

Wydawnictwo: RSW Prasa-Książka-Ruch
6,58 (12 ocen i 2 opinie) Zobacz oceny
10
0
9
2
8
1
7
2
6
5
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
liczba stron
127
słowa kluczowe
cymes, kuchnia żydowska
język
polski
dodała
Kirkiriri

 

źródło okładki: vivarium.com.pl

Brak materiałów.
książek: 351
Agnieszka | 2015-12-11
Na półkach: Posiadam

Książka może nie rzuca na kolana szatą graficzną, ale broni się treścią. Przepisy są łatwe a co najważniejsze smaczne. Wielu z Was zdziwi się, że potrawy które od lat znajdowały się na stołach rodzinnych mają rodowód żydowski :)

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Wyznanie Crossa

"Nie sadze­ To­­­ – wskazał na siebie – jest zaledwie skorupa­ To ty dajesz mi życie, Evo­ Rozumiesz? Jesteś moim sercem i dusza­ Gdyby cos ci si...

zgłoś błąd zgłoś błąd