Kuchnia żydowska i izraelska

Wydawnictwo: Gross
5 (1 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
83-900-794-4-5
liczba stron
123
język
polski

Autorka Katarzyna Pospieszyńska
przedstawia różne przepisy na różne okazje.

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (6)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 619
krystyna kalinowska | 2012-03-15
Na półkach: Przeczytane, Ulubione, Posiadam

Przepisy na wspaniale i nieznane potrawy

książek: 550
magdalene | 2018-05-14
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 6776
MrGwyn | 2017-01-22
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 2131
Olga | 2014-09-03
książek: 73
goldi | 2014-01-08
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 0
| 2012-04-29
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd