Etyka a to, co jemy

Okładka książki Etyka a to, co jemy
Peter Singer Wydawnictwo: Czarna Owca zdrowie, medycyna
472 str. 7 godz. 52 min.
Kategoria:
zdrowie, medycyna
Wydawnictwo:
Czarna Owca
Data wydania:
2012-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2012-01-01
Liczba stron:
472
Czas czytania
7 godz. 52 min.
Język:
polski
ISBN:
978-83-7554-394-0
Tagi:
Zdrowie medycyna filozofia życienia
Średnia ocen

                7,5 7,5 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,5 / 10
55 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
181
11

Na półkach:

Kawał dobrej literatury dla osób zainteresowanych tematyką żywności zarówno tej z niższych półek dostępnych na masową skalę z chowu przemysłowego jak i tej organicznej. Książka porusza wiele ciekawych aspektów m.in. dlaczego warto uważać na żywność z etykietkami BIO, które często są tylko chwytem marketingowym czy o destrukcyjnym wpływie żywności chowu przemysłowego zarówno na organizm ludzki jak i środowisko wokół nas.

Kawał dobrej literatury dla osób zainteresowanych tematyką żywności zarówno tej z niższych półek dostępnych na masową skalę z chowu przemysłowego jak i tej organicznej. Książka porusza wiele ciekawych aspektów m.in. dlaczego warto uważać na żywność z etykietkami BIO, które często są tylko chwytem marketingowym czy o destrukcyjnym wpływie żywności chowu przemysłowego zarówno...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    338
  • Przeczytane
    83
  • Posiadam
    34
  • Teraz czytam
    8
  • Wege
    3
  • Filozofia
    3
  • Chcę w prezencie
    3
  • Filozofia/Etyka
    2
  • Zwierzęta
    2
  • Ulubione
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Etyka a to, co jemy


Podobne książki

Przeczytaj także