RAKOWI POWIEDZ NIE Metody zapobiegania i zwalczania raka bez udziału lekarstw (wydanie zaktualizowane i rozszerzone)
- Kategoria:
- zdrowie, medycyna
- Tytuł oryginału:
- Say no to cancer
- Wydawnictwo:
- FILAR
- Data wydania:
- 2011-06-10
- Data 1. wyd. pol.:
- 2011-06-10
- Liczba stron:
- 384
- Czas czytania
- 6 godz. 24 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788361995340
- Tłumacz:
- Elżbieta Kaźmierczak-Maciejewska
- Tagi:
- nowotwór rak
"Zagrożenie rakiem wzrasta. Książka ta oferuje porady, jak możemy znacznie zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór, poprawiając jakość diety i uzupełniając ją o właściwe elementy odżywcze.
Ponadto w tej rewolucyjnej książce dowiesz się:
- Jak oceniać i redukować ryzyko zachorowania na raka.
- Jaka żywność potęguje, a jaka zmniejsza ryzyko.
- Jak zmniejszyć narażenie na czynniki rakotwórcze.
- Dlaczego wzrasta ryzyko raka o podłożu hormonalnym.
- Jak walczyć za pomocą stosowania odpowiedniej diety.
- O programie prewencyjnym i roli żywienia przy różnych typach raka.
Patrick Holford jest jednym z największych światowych autorytetów w dziedzinie nowego podejścia do zdrowia i żywienia. W 1984 roku założył Instytut Optymalnego Żywienia, niezależnego centrum typu non-profit, którego zadaniem jest prowadzenie badań i propagowanie optymalnego odżywiania. Jest autorem wielu książek, a wśród nich bestsellerów pt. „Biblia Optymalnego Odżywiania”, „Książka Kucharska – Optymalne Odżywianie” oraz „Optymalne Odżywianie dla Umysłu”.
Zagrożenie rakiem wzrasta. Książka ta oferuje porady jak możemy znacznie zmniejszyć ryzyko zachorowania na raka, poprawiając jakość swojej diety i uzupełniając ją o właściwe elementy odżywcze.
Ponadto w tej rewolucyjnej książce dowiesz się:
- Jak oceniać i redukować ryzyko zachorowania na raka
- Jaka żywność potęguje a jaka zmniejsza ryzyko
- Jak zmniejszyć narażenie na czynniki rakotwórcze
- Dlaczego wzrasta ryzyko raka o podłożu hormonalnym
- Jak walczyć przy pomocy stosowania odpowiedniej diety
- O programie prewencyjnym i wspomaganiu żywieniem przy różnych typach raka
Patrick Holford jest jednym z największych światowych autorytetów w sprawie nowego podejścia do zdrowia i żywienia. W 1984 roku założył Instytut Optymalnego Żywienia, niezależnego centrum typu non-profit, którego zadaniem jest prowadzenie badań i propagowanie optymalnego odżywiania. Jest autorem wielu książek, a wśród nich bestsellerów pt. „Biblia Optymalnego Odżywiania”, „Książka Kucharska – Optymalne Odżywianie” oraz „Optymalne Odżywianie dla Umysłu”.
"
Porównaj ceny
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 9
- 4
- 3
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
Cytaty
Bądź pierwszy
Dodaj cytat z książki RAKOWI POWIEDZ NIE Metody zapobiegania i zwalczania raka bez udziału lekarstw (wydanie zaktualizowane i rozszerzone)
Dodaj cytat
OPINIE i DYSKUSJE
Znakomita pozycja, nie tylko porusza opisy poszczególnych rodzajów nowotworów, ich profilaktykę, ale najwięcej miejsca autor poświęca zdrowemu żywieniu. Wiele ciekawych informacji o produktach, które na co dzień spożywamy.
Znakomita pozycja, nie tylko porusza opisy poszczególnych rodzajów nowotworów, ich profilaktykę, ale najwięcej miejsca autor poświęca zdrowemu żywieniu. Wiele ciekawych informacji o produktach, które na co dzień spożywamy.
Pokaż mimo to