Czytanie Przez Dotyk. Techniki Wglądu Paranormalnego
Wydawnictwo: Weltbild
- tytuł oryginału
- How To Do Psychic Readings Through Touch
- data wydania
- 2009 (data przybliżona)
- ISBN
- ezoteryka, senniki, horoskopy
- język
- dodała
- verqi92
Każdy przedmiot - klucze do samochodu, filiżanka... - ma swoją historię, którą może nam opowiedzieć. "Gdyby te ściany mogły mówić..." - wszyscy znamy takie powiedzenia. Bywa, że dotyk pozwala odczytać energię przedmiotów, miejsc i ludzi. Popularny autor Ted Andrews przedstawia w tej książce podstawy psychometryzowania i jego elementarne techniki, opisując prosty system rozwijania zdolności...
Popularny autor Ted Andrews przedstawia w tej książce podstawy psychometryzowania i jego elementarne techniki, opisując prosty system rozwijania zdolności wglądu paranormalnego. Zmysł dotyku dostarcza nam nowego, fascynującego sposobu dostrajania się do świata. Zobaczmy, jak można tą drogą:
- znajdować przedmioty i ludzi,
- wykrywać zakłócenia równowagi zdrowotnej,
- oceniać miejsca i obiekty pod kątem harmonijnych i szkodliwych energii,
- wykorzystywać zdolności paranormalne odpowiedzialnie i zgodnie z zasadami etyki,
- cieszyć się bogatszym i pogłębionym rozumieniem życia.
- znajdować przedmioty i ludzi,
- wykrywać zakłócenia równowagi zdrowotnej,
- oceniać miejsca i obiekty pod kątem harmonijnych i szkodliwych energii,
- cieszyć się bogatszym i pogłębionym rozumieniem życia.
źródło opisu: okładka
źródło okładki: http://empik.com
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.

Opinie czytelników (24)
Pokaż tylko oceny z treścią
zobacz kolejne z 14
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.