rozwiń zwiń

Tradycje i sztuka kulinarna Chin. Historia, zwyczaje, smaki

Okładka książki Tradycje i sztuka kulinarna Chin. Historia, zwyczaje, smaki
Ksawery Burski Wydawnictwo: Wydawnictwo Akademickie Dialog kulinaria, przepisy kulinarne
414 str. 6 godz. 54 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Akademickie Dialog
Data wydania:
2021-03-22
Data 1. wyd. pol.:
2021-03-22
Liczba stron:
414
Czas czytania
6 godz. 54 min.
Język:
polski
ISBN:
9788380028586
Tagi:
chiny kuchnia chińska tradycje smaki historia kultura Chin sztuka kulinarna cywilizacja chińska
Średnia ocen

                7,3 7,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,3 / 10
6 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
1283
321

Na półkach:

Nowe wydanie, poprawione, uzupełnione, zaktualizowane a przede wszystkim pięknie wydane z cudownymi zdjęciami.
Dzięki tej pozycji poznajemy kuchnię chińską różnych regionów jej historię, różnorodność, charakterystyczne cech. Mamy również działy o herbacie, trunkach, restauracjach, technikach gotowania i najważniejszą część czyli przepisy kulinarne. Proste i trudniejsze ale tak opisane, że każdy może spróbować poznać i pobawić się tą różnorodną kuchnią.
Gorąco polecam.

Nowe wydanie, poprawione, uzupełnione, zaktualizowane a przede wszystkim pięknie wydane z cudownymi zdjęciami.
Dzięki tej pozycji poznajemy kuchnię chińską różnych regionów jej historię, różnorodność, charakterystyczne cech. Mamy również działy o herbacie, trunkach, restauracjach, technikach gotowania i najważniejszą część czyli przepisy kulinarne. Proste i trudniejsze ale...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    26
  • Przeczytane
    6
  • Posiadam
    2
  • Chcę w prezencie
    1
  • 📣 Ach! Moja kolekcja
    1
  • 1. Ebook'i
    1
  • Kucharskie
    1
  • Kindle
    1
  • 😈 Półka Noirdivi
    1
  • Ebook_Epub
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Tradycje i sztuka kulinarna Chin. Historia, zwyczaje, smaki


Podobne książki

Przeczytaj także