Tradycje i sztuka kulinarna Chin. Historia, zwyczaje, smaki

Ksawery Burski Wydawnictwo: Wydawnictwo Akademickie Dialog kulinaria, przepisy kulinarne
414 str.
Data wydania:
2021-03-22
Data 1. wyd. pol.:
2021-03-22
Liczba stron:
414
Język:
polski
ISBN:
9788380028586
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Akademickie Dialog
Tagi:
chiny kuchnia chińska tradycje smaki historia
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Data wydania:
2021-03-22
Liczba stron:
414
Język:
polski
ISBN:
9788380028586
Tagi:
chiny kuchnia chińska tradycje smaki historia
Średnia ocen
10,0 / 10
2 ocen 1 opinii

Oceń przeczytaną książkę
i
Dodaj książkę do biblioteczki

Porównaj ceny

Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Książki autora

Podobne książki

Więcej
więcej

Oceny

Średnia ocen
10,0 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10
Reklama

Opinie [1]

Sortuj:
59
45

Na półkach:

Nowe, uaktualnione wydanie, z zupełnie nową szatą graficzną. Jak wiele dają te żywe zdjęcia z prezentacją dań, ale także np. straganów czy sklepów! Oczywiście najważniejsza jest treść - a tu otrzymujemy zarówno aktualne dane "statystyczne" dotyczące żywienia, produkcji rolnej itp., wzmiankę o sytuacji obecnej, historię kuchni poszczególnych regionów, omówienie ich cech....

więcej Pokaż mimo to

Reklama

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    5
  • Przeczytane
    2

Cytaty

Mogą Cię również zainteresować

Reklama

Przeczytaj także

zgłoś błąd