Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- Edipresse
- Data wydania:
- 2015-11-16
- Data 1. wyd. pol.:
- 2015-11-16
- Liczba stron:
- 264
- Czas czytania
- 4 godz. 24 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788379450749
- Tagi:
- przepisy kulinarne oszczędności
Zastanawiasz się, jak wykorzystać resztki jedzenia ze swojej lodówki? Jak planować zakupy, żeby nie wydawać fortuny? Jak przechowywać żywność? Przed Tobą książka, która odpowiada na te i wiele innych pytań. Liczne porady wskażą sposoby na ograniczenie kosztów związanych z żywieniem przy jednoczesnej poprawie jego jakości, a przepisy na różne dania pozwolą zastosować to wszystko w praktyce.
To książka dla każdego - niezależnie od grubości portfela czy biegłości w kuchni. Bo każdy z nas chce być sprytny, jeść lepiej i taniej, a w dodatku nie marnować produktów!
Książka została wzbogacona o innowacyjne rozwiązanie na rynku wydawniczym - aplikację TAP2C. Dzięki niej Czytelnicy mogą skorzystać z dodatkowych treści multimedialnych.
Porównaj ceny
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 20
- 11
- 4
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
Opinia
Niestety... Po przeczytaniu wstępu nastawiłam się bardziej na książkę o tym jak gotować, by było ekonomicznie. Liczyłam na większą ilość wskazówek oraz porad dotyczących zarządzania kuchnią. Kolejne rozdziały rozwiewały jednak moje nadzieje. Więcej tu ogólników niż szczegółów. Jeżeli szukacie podręcznika dla kucharza amatora, to tego tutaj nie znajdziecie.
Niestety... Po przeczytaniu wstępu nastawiłam się bardziej na książkę o tym jak gotować, by było ekonomicznie. Liczyłam na większą ilość wskazówek oraz porad dotyczących zarządzania kuchnią. Kolejne rozdziały rozwiewały jednak moje nadzieje. Więcej tu ogólników niż szczegółów. Jeżeli szukacie podręcznika dla kucharza amatora, to tego tutaj nie znajdziecie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to