Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia

Okładka książki Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia
Jan Kuroń Wydawnictwo: Edipresse kulinaria, przepisy kulinarne
264 str. 4 godz. 24 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Edipresse
Data wydania:
2015-11-16
Data 1. wyd. pol.:
2015-11-16
Liczba stron:
264
Czas czytania
4 godz. 24 min.
Język:
polski
ISBN:
9788379450749
Tagi:
przepisy kulinarne oszczędności
Dodaj do pakietu
Dodaj do pakietu
Średnia ocen
4,9 4,9 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Reklama
Reklama

Książki autora

Okładka książki Przy jednym stole. 100 przepisów z mięsem i wegańskich Aneta Kuroń, Jan Kuroń
Ocena 8,0
Przy jednym st... Aneta Kuroń, Jan Ku...
Okładka książki Kulinarne inspiracje z Biedronką Jakub Kuroń, Jan Kuroń
Ocena 7,3
Kulinarne insp... Jakub Kuroń, Jan Ku...

Podobne książki

Reklama

Oceny

Średnia ocen
4,9 / 10
15 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
269
131

Na półkach:

Niestety... Po przeczytaniu wstępu nastawiłam się bardziej na książkę o tym jak gotować, by było ekonomicznie. Liczyłam na większą ilość wskazówek oraz porad dotyczących zarządzania kuchnią. Kolejne rozdziały rozwiewały jednak moje nadzieje. Więcej tu ogólników niż szczegółów. Jeżeli szukacie podręcznika dla kucharza amatora, to tego tutaj nie znajdziecie.

Niestety... Po przeczytaniu wstępu nastawiłam się bardziej na książkę o tym jak gotować, by było ekonomicznie. Liczyłam na większą ilość wskazówek oraz porad dotyczących zarządzania kuchnią. Kolejne rozdziały rozwiewały jednak moje nadzieje. Więcej tu ogólników niż szczegółów. Jeżeli szukacie podręcznika dla kucharza amatora, to tego tutaj nie znajdziecie.

Pokaż mimo to

avatar
87
18

Na półkach:

Książka przeczytana a właściwie przejrzana. Liczyłam na więcej informacji, zwłaszcza tych ze strony ekonomicznej kuchni, ale niestety mało takich. Niektóre przepisy wcale do tanich nie należą... a też jakieś odkrywcze nie są. Każdy, kto choć trochę gotuje i lubi gotować, wie o lokalności i sezonowości.
Niestety ale za oryginalną cenę bym nie kupiła.

Książka przeczytana a właściwie przejrzana. Liczyłam na więcej informacji, zwłaszcza tych ze strony ekonomicznej kuchni, ale niestety mało takich. Niektóre przepisy wcale do tanich nie należą... a też jakieś odkrywcze nie są. Każdy, kto choć trochę gotuje i lubi gotować, wie o lokalności i sezonowości.
Niestety ale za oryginalną cenę bym nie kupiła.

Pokaż mimo to

avatar
2177
1646

Na półkach:

Dostałam tę książkę-na szczęście, bo cena jest moim zdaniem zawyżona. Za dużo zdjęć z bazarków-brak pomysłu na treść?. Za mało konkretnych przepisów. Zresztą z ekonomią nie bardzo mają one coś wspólnego. Myślałam,że będzie to zbiór przepisów jak z podstawowych składników stworzyć oryginalne i tanie dania. Tymczasem przepisy są mało odkrywcze a część produktów zbyt droga by można nazwać je ekonomicznymi.
Zawiodłam się na tej pozycji. W takiej cenie można kupić dużo lepszą książkę.

Dostałam tę książkę-na szczęście, bo cena jest moim zdaniem zawyżona. Za dużo zdjęć z bazarków-brak pomysłu na treść?. Za mało konkretnych przepisów. Zresztą z ekonomią nie bardzo mają one coś wspólnego. Myślałam,że będzie to zbiór przepisów jak z podstawowych składników stworzyć oryginalne i tanie dania. Tymczasem przepisy są mało odkrywcze a część produktów zbyt droga by...

więcej Pokaż mimo to

Reklama
avatar
8495
235

Na półkach: ,

Spodziewałam się czegoś więcej po tej książce kucharskiej. W końcu nazwisko do czegoś zobowiązuje. Niestety - kolejna zwykła i przeciętna książka kucharska. Do tego droga.

Spodziewałam się czegoś więcej po tej książce kucharskiej. W końcu nazwisko do czegoś zobowiązuje. Niestety - kolejna zwykła i przeciętna książka kucharska. Do tego droga.

Pokaż mimo to


Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia


Reklama
zgłoś błąd