Dziennik cwaniaczka. Stara bieda

- literatura dziecięca
- Dziennik cwaniaczka (tom 10)
- Diary of a Wimpy Kid. The Old School
- Nasza Księgarnia
- 2016-04-13
- 2016-04-13
- Joanna Wajs
- Joanna Wajs
- Inne
Czy może być coś gorszego od wyprawy samochodowej z prosiakiem? Jasne. Całkiem sporo rzeczy. Dziadek, który okupuje komputer wnuczka, romansując na portalach randkowych dla staruszków. Mama, która potajemnie przyczepia synowi do sznurowadła lokalizator dla zwierząt. Tata, który wie, kiedy jego dzieci trzymają nogi na stole, bo gdzieś w domu zamontował kamerkę internetową (niewykluczone, że w pluszowej kaczce). I w ogóle wszyscy dorośli, którzy twierdzą, że w ich młodości świat wyglądał lepiej. Bez sensu!
Co na to Greg Heffley? Nie jest zachwycony. Zwłaszcza że szkoła chce mu zafundować straszliwy powrót do przeszłości...
Dawniej to było... Kiedyś to... A za moich czasów... Ja w Twoim wieku... 🤣🤣🤣 A tak ogólnie to "Stara bieda" czyli kolejna część "Dziennika Cwaniaczka". Tym razem Greg nasłuchał się jak to kiedyś było fantastycznie, a teraz to wszyscy tylko bawią się elektroniką... No i pojechał na obóz... 😄😄😄 Godzinka z uśmiechem na twarzy😄📖
Pokaż mimo toKsiążka wygląda na długą, ale ja przeczytałam ją w mniej niż 2 godziny. Chłopak o pseudonimie Cwaniaczek, opisuje swoje przygody, na przykład jak próbował zakręcić pastę do
Pokaż mimo tozębów! Co z tego wynikło? Na pewno to, że zniszczył błotnik samochodu! To już dziesiąty tom z serii „Dziennik Cwaniaczka”. Warto przeczytać, bo będziesz się strasznie śmiać. Polecam.
Co u Grega? Po staremu! Książka to typowa część serii, przeze mnie uważana za najlepszą.
Pokaż mimo toNajlepsza część.
Najlepsza część.
Pokaż mimo toOceniam to jako najgorszą z tej serii. Co nie zmienia faktu, że jest bardzo dobra!
Pokaż mimo toFajna książka.
Fajna książka.
Pokaż mimo toBardzo fajna.
Bardzo fajna.
Pokaż mimo toBardzo fajna książka, przyjemnie się czyta. Zabawna. Polecam.
Bardzo fajna książka, przyjemnie się czyta. Zabawna. Polecam.
Pokaż mimo toŚwietne przygody poprawiła mi humor.
Świetne przygody poprawiła mi humor.
Pokaż mimo toFajna książka. Szybko się czyta. Zabawne obrazki. Polecam
Fajna książka. Szybko się czyta. Zabawne obrazki. Polecam