rozwińzwiń

Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego. Przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku.

Okładka książki Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego. Przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku. Jarosław Dumanowski, Andrzej Pawlas, Jerzy Poznański
Okładka książki Sekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego. Przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku.
Jarosław DumanowskiAndrzej Pawlas Wydawnictwo: Muzeum Pałacu w Wilanowie kulinaria, przepisy kulinarne
142 str. 2 godz. 22 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Muzeum Pałacu w Wilanowie
Data wydania:
2010-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2010-01-01
Liczba stron:
142
Czas czytania
2 godz. 22 min.
Język:
polski
ISBN:
9788360959930
Tagi:
historia kulinaria
Średnia ocen

7,5 7,5 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Zbiór dla kuchmistrza tak potraw jako i ciast robienia wypisany roku 1757 dnia 24 lipca Switłana Bułatowa, Jarosław Dumanowski
Ocena 0,0
Zbiór dla kuch... Switłana Bułatowa,&...
Okładka książki The Power of Taste. Europe at the Royal Table Jarosław Dumanowski, Andrzej Kuropatnicki, Fabio Parasecoli
Ocena 0,0
The Power of T... Jarosław Dumanowski...
Okładka książki Kapłony i szczeżuje. Opowieść o zapomnianej kuchni polskiej Jarosław Dumanowski, Magdalena Kasprzyk-Chevriaux
Ocena 6,6
Kapłony i szcz... Jarosław Dumanowski...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,5 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
551
22

Na półkach: ,

Bardzo oryginalna książka kucharska ;) oparta na opracowanych i dostosowanych do warunków współczesności przepisach z XVII wieku.
Recepty kuchmistrzowskie poprzedzone są wielce pouczającym wstępem dr Jarosława Dumanowskiego, z którego dowiadujemy się o zwyczajach i praktykch kucharskich naszych przodków.
Polecam gorąco, bo ta książka to smakowity kąsek ;)

Bardzo oryginalna książka kucharska ;) oparta na opracowanych i dostosowanych do warunków współczesności przepisach z XVII wieku.
Recepty kuchmistrzowskie poprzedzone są wielce pouczającym wstępem dr Jarosława Dumanowskiego, z którego dowiadujemy się o zwyczajach i praktykch kucharskich naszych przodków.
Polecam gorąco, bo ta książka to smakowity kąsek ;)

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    41
  • Przeczytane
    3
  • Kulinaria
    2
  • Posiadam
    1
  • Do kupienia do BG URK
    1
  • Nauki społeczne - historia
    1
  • Kulinaria/historie, obyczaje okołokuchenne
    1
  • 2013
    1
  • Kucharskie lub o kuchni
    1
  • 1/do nabycia
    1

Cytaty

Podobne książki

Przeczytaj także