Każdy może gotować

Okładka książki Każdy może gotować
Jamie Oliver Wydawnictwo: Insignis kulinaria, przepisy kulinarne
360 str. 6 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Jamie's Ministry of Food
Wydawnictwo:
Insignis
Data wydania:
2010-10-20
Data 1. wyd. pol.:
2010-10-20
Liczba stron:
360
Czas czytania
6 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
978-83-61428-21-3
Tłumacz:
Katarzyna Rojek
Tagi:
gotowanie jedzenie zdrowie
Średnia ocen

                7,5 7,5 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,5 / 10
167 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
357
93

Na półkach: ,

Zawiodłam się. Uważam się osobę niezbyt zaprawioną w kuchennych bojach, doprawdy początkującą, ale to jest książka dla osób naprawdę początkujących, takich, których przygoda z gotowaniem ograniczała się do... gotowania wody na herbatę. Znajdziemy tu m. in. przepis na jajecznicę (ha, ha!), jajka gotowane, w koszulkach, omlety, paellę, spaghetti bolognese, chili con carne, ryż w kilku wariantach, mało skomplikowane sałatki, musli, półmisek świeżych owoców (tylko gdzie tu gotowanie??), zielona sałata z dressingiem, lasagne, smażone ryby, najpopularniejsze potrawy kuchni chińskiej i indyjskiej, czyli w większości potrawy, które zna każdy, kto choć kilka razy przejrzał czasopisma czy książki kucharskie. Gdyby nie to, że dostałam tę książkę w prezencie, nigdy bym jej nie kupiła, nawet za połowę ceny.

Zawiodłam się. Uważam się osobę niezbyt zaprawioną w kuchennych bojach, doprawdy początkującą, ale to jest książka dla osób naprawdę początkujących, takich, których przygoda z gotowaniem ograniczała się do... gotowania wody na herbatę. Znajdziemy tu m. in. przepis na jajecznicę (ha, ha!), jajka gotowane, w koszulkach, omlety, paellę, spaghetti bolognese, chili con carne,...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    284
  • Przeczytane
    223
  • Posiadam
    123
  • Chcę w prezencie
    30
  • Kulinarne
    15
  • Kulinaria
    14
  • Ulubione
    11
  • Kuchnia
    7
  • Teraz czytam
    7
  • Kucharskie
    4

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Każdy może gotować


Podobne książki

Przeczytaj także