Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Każdy może gotować

Tłumaczenie: Katarzyna Rojek
Wydawnictwo: Insignis
7,59 (135 ocen i 19 opinii) Zobacz oceny
10
14
9
20
8
42
7
33
6
16
5
4
4
3
3
3
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Jamie's Ministry of Food
data wydania
ISBN
978-83-61428-21-3
liczba stron
360
słowa kluczowe
gotowanie, jedzenie, zdrowie
język
polski
dodał
Vistrick

Jeżeli uważasz, że nigdy nie nauczysz się gotować, sięgnij po zawarte w tej książce przepisy oraz ilustrujące je krok po kroku zdjęcia, a w ciągu 24 godzin - uwierz mi - zaczniesz przyrządzać naprawdę pyszne potrawy. Gotowanie dań od podstaw jest jedna z podstawowych umiejętności, a jej posiadanie pozwoli ci zaoszczędzić nieco pieniędzy, sprawi sporo radości i skieruje ciebie, twoja rodzinę i...

Jeżeli uważasz, że nigdy nie nauczysz się gotować, sięgnij po zawarte w tej książce przepisy oraz ilustrujące je krok po kroku zdjęcia, a w ciągu 24 godzin - uwierz mi - zaczniesz przyrządzać naprawdę pyszne potrawy. Gotowanie dań od podstaw jest jedna z podstawowych umiejętności, a jej posiadanie pozwoli ci zaoszczędzić nieco pieniędzy, sprawi sporo radości i skieruje ciebie, twoja rodzinę i przyjaciół na drogę do zdrowszego stylu Życia. Każdy może nauczyć się gotować. Kiedy już zarazisz się bakcylem gotowania, pokaż swoim przyjaciołom, jak to robić. Po prostu opanuj jeszcze dziś jeden przepis i PRZEKAŻ GO DALEJ.

 

źródło opisu: Wydawnictwo Insignis, 2010

źródło okładki: http://www.insignis.pl/book/index/35/Kazdy-moze-gotowac.html

pokaż więcej

Brak materiałów.
książek: 1046
una_fresa_verde | 2013-02-08
Na półkach: Posiadam

Zawiodłam się. Uważam się osobę niezbyt zaprawioną w kuchennych bojach, doprawdy początkującą, ale to jest książka dla osób naprawdę początkujących, takich, których przygoda z gotowaniem ograniczała się do... gotowania wody na herbatę. Znajdziemy tu m. in. przepis na jajecznicę (ha, ha!), jajka gotowane, w koszulkach, omlety, paellę, spaghetti bolognese, chili con carne, ryż w kilku wariantach, mało skomplikowane sałatki, musli, półmisek świeżych owoców (tylko gdzie tu gotowanie??), zielona sałata z dressingiem, lasagne, smażone ryby, najpopularniejsze potrawy kuchni chińskiej i indyjskiej, czyli w większości potrawy, które zna każdy, kto choć kilka razy przejrzał czasopisma czy książki kucharskie. Gdyby nie to, że dostałam tę książkę w prezencie, nigdy bym jej nie kupiła, nawet za połowę ceny.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Początek

Książki Pana Browna są jak klocki LEGO. Trochę inne kształty i kolory, ale klocki jak klocki. Najważniejszą wspólną cechą jest to, że i jedne i drugie...

zgłoś błąd zgłoś błąd