Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Dołącz do nas! To proste.
» Własna biblioteczka
» System rekomendacji
» Zobacz, co czytają znajomi
» 234 tys. zarejestrowanych użytkowników
» 182 tys. książek
» Ponad 440 tys. recenzji
Stwórz własną internetową biblioteczkę,
pokaż co czytasz i dowiedz się,
co czytają Twoi znajomi.
Kliknij tutaj i dołącz do nas!

Randka ze śmiercią

Autor:

więcej informacji
tłumaczenie: Małgorzata Żbikowska
tytuł oryginału: Holiday in Death
seria/cykl wydawniczy: In Death tom 7
wydawnictwo: Da Capo
data wydania: 1999 (data przybliżona)
ISBN: 8371572794
liczba stron: 318
słowa kluczowe: kryminał, eve, dallas,
język: polski
typ: papier
dodał: Ewa
7.73 (86 ocen i 5 opinii)

Jest koniec grudnia, w Nowym Jorku trwa przedświąteczna gorączka. Każdy myśli tylko o zbliżającej się Gwiazdce. W święta Bożego Narodzenia nikt nie chce być sam, nic więc dziwnego, że w agencjach matr... Jest koniec grudnia, w Nowym Jorku trwa przedświąteczna gorączka. Każdy myśli tylko o zbliżającej się Gwiazdce. W święta Bożego Narodzenia nikt nie chce być sam, nic więc dziwnego, że w agencjach matrymonialnych panuje wzmożony ruch. Ten właśnie okres wybrał sobie psychopatyczny morderca, który przebiera się za Świętego Mikołaja i pod pretekstem dostarczania prezentów odwiedza samotne kobiety. pokaż więcej.

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Gdzie kupić?
Sklep
Format
Cena
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.

Opinie znajomych
Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się
Dyskusje o książce
 (1)
Opinie czytelników
Na półkach: Z biblioteki, 2010, Przeczytane
Przeczytana: 12 listopada, 2010

Trafiłam w bibliotece i oczywiście nie powstrzymałam się przed dalszymi losami Eve Dallas :o) najlepszej pani porucznik.

Tym razem pani porucznik wraca do pracy po wypadku. Zbliża się Boże Narodzenie, istne szaleństwo. Miasta i sklepy pełne ludzi szukających prezentów, wszędzie Mikołaje , lecz jeden z nich to szalony morderca i gwałciciel.
Eve Dallas zamiast uganiać się za prezentami, szuka i tropi szalonego Mikołaja , który zabija ludzi związanych z biurem matrymonialnym.
Morderca zna swoje ofiary, wie ,że są samotne i same. Obchodzi się z nimi brutalnie, działa wg systemu, zostawia gołe, uduszone ofiary, maluje je, owija łańcuchem bożonarodzeniowym , robi tatuaż i zostawia broszkę.
Pani porucznik ma nie lada zadanie by wykryć i złapać przestępce.

Książka jest rewelacyjna !!!! Bardzo lubię ten dreszczyk emocji jaki wprowadza Nora Roberts w swoich powieściach. Seria jest świetna, choć połączona z fantastyką. Na pewno przy następnej wizycie w bibliotece, następne losy Eve Dallas zna...

Na półkach: Przeczytane

Rewelacyjna seria książek In Death, książki opisują policjantkę i jej życie. Wspaniałe opisy, fabuła, akcja, połączenie romansu i sensacji.. świetne zakończenie. Dzięki tym książkom przeżywamy cały wachlarz uczuć.. przeżywamy radości, smutki, odczuwamy, pragnienia, nienawiść.

Przeczytana: 16 września, 2012

Pani porucznik ma trudną sprawę ale poradzi sobie z jej rozwikłaniem z małą pomocą swojego przystojnego, niezwykle bogatego męża:) Książka świetna

Przeczytana: 04 lipca, 2011

"- Gówniana płaca - stwierdziła Trina." (Da Capo)

Uwielbiam całą serię!

Przeczytana: 10 czerwca, 2013