Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Fractures of the Food &&& Ankle

Wydawnictwo: Marcel Dekker
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
ISBN
9780824759162
liczba stron
448
kategoria
zdrowie, medycyna
język
polski

With contributions from an established team of experts on the subject, this reference illustrates current practices and techniques in the care of patients with foot and ankle fractures. It Illustrates the latest surgical approaches and operative strategies and presents in-depth explorations of a wide range of complications related to foot and ankle fractures. It provides step-by-step guidance...

With contributions from an established team of experts on the subject, this reference illustrates current practices and techniques in the care of patients with foot and ankle fractures. It Illustrates the latest surgical approaches and operative strategies and presents in-depth explorations of a wide range of complications related to foot and ankle fractures. It provides step-by-step guidance on ankle, pilon, talus, and calcaneus fractures, tendon ruptures and lacerations, chronic infection, pos

 

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd