Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Food-Borne Viruses

Wydawnictwo: ASM International
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
ISBN
9781555814649
liczba stron
245
kategoria
zdrowie, medycyna
język
polski

This book addresses the gaps in our knowledge of foodborne viruses, and the implication of these gaps. It explains what lessons we can learn from the past about early detection and control of (emerging) viral infections. It looks at the role of viral changes through mutation and recombination on their biological properties and epidemiology. It features chapters written by leading scientists in...

This book addresses the gaps in our knowledge of foodborne viruses, and the implication of these gaps. It explains what lessons we can learn from the past about early detection and control of (emerging) viral infections. It looks at the role of viral changes through mutation and recombination on their biological properties and epidemiology. It features chapters written by leading scientists in the field, who have been encouraged to provide a challenging in depth discussion and share their vision

 

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd