Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Wydawnictwo: Rea
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
ISBN
9788375442519
język
polski
dodał
LubimyCzytać

Znajdziesz tu przepisy na różne sposoby przygotowywania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki czy gorbuszy. Zapraszamy do przyrządzenia: łososia w sosie winnym, zupy z pstrąga po grecku, zrazów z łososia i wielu innych.

 

źródło opisu: Matras

źródło okładki: Matras

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (0)
 Pokaż tylko oceny z treścią
Brak opinii. Napisz pierwszą opinię!
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Zapisując się na newsletter zgadzasz się na otrzymywanie informacji z serwisu Lubimyczytac.pl w tym informacji handlowych, oraz informacji dopasowanych do twoich zainteresowań i preferencji. Twój adres email będziemy przetwarzać w celu kierowania do Ciebie treści marketingowych w formie newslettera. Więcej informacji w Polityce Prywatności.
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd