rozwińzwiń

Dzieje Wrocławskiej Gastronomii

Okładka książki Dzieje Wrocławskiej Gastronomii Grzegorz Sobel
Okładka książki Dzieje Wrocławskiej Gastronomii
Grzegorz Sobel Wydawnictwo: Wydawnictwo Dolnośląskie historia
412 str. 6 godz. 52 min.
Kategoria:
historia
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Dolnośląskie
Data wydania:
2012-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2012-01-01
Liczba stron:
412
Czas czytania
6 godz. 52 min.
Język:
polski
ISBN:
9788324590988
Tagi:
gastronomia wrocław
Średnia ocen

6,0 6,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki „Jabłka zaś ziemne, a po teraźniejszemu kartofle”. Znaczenie ziemniaka w Europie i na ziemiach polskich ze szczególnym uwzględnieniem Dolnego Śląska w kontekście historii i teraźniejszości Aleksandra Arkusz, Piotr Badyna, Beata Cieniawska, Kamil Frączkiewicz, Agata Gabiś, Antoni Golachowski, Agnieszka Kita, Robert Klementowski, Irena Korbelářová, Elżbieta Kościk, Natalia Maria Kotrys, Wacław Leszczyński, Małgorzata Machałek, Karol Machi, Wojciech Nowacki, Alicja Nowakowska, Rafał Nowakowski (historyk), Joanna Nowosielska-Sobel, Marek Ordyłowski, Zygmunt Owsiak, Tomasz Sekutowski, Mateusz Słomiński, Grzegorz Sobel, Aleksander Srebrakowski, Grzegorz Strauchold, Anna Sutowicz, Barbara Techmańska, Marek L. Wójcik, Filip Wolański, Rudolf Žáček, Ewa Zdybel, Rościsław Żerelik
Ocena 0,0
„Jabłka zaś zi... Aleksandra Arkusz, ...
Okładka książki O historii Wrocławia i Śląska inaczej. Tom 3 Paweł Duma, Krystyna Kirschke, Paweł Kirschke, Romuald M. Łuczyński, Joanna Nowosielska-Sobel, Joanna Popińska, Paweł Skrzywanek, Grzegorz Sobel
Ocena 0,0
O historii Wro... Paweł Duma, Krystyn...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    14
  • Historia
    2
  • Posiadam
    2
  • Teraz czytam
    2
  • Kucharskie lub o kuchni
    1
  • Śląsk jest jeden!
    1
  • Chcę przeczytać (mniej pilne)
    1
  • Wrocław/Dolny Śląsk
    1
  • 1) W kuchni
    1
  • Naukowe i popularnonaukowe
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Dzieje Wrocławskiej Gastronomii


Podobne książki

Przeczytaj także

Ciekawostki historyczne