Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Jesteś tym co jesz

Tłumaczenie: Tomasz Norbert
Wydawnictwo: Rebis
7,2 (49 ocen i 6 opinii) Zobacz oceny
10
4
9
3
8
16
7
10
6
8
5
8
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
You are what you eat
data wydania
ISBN
8373016465
liczba stron
224
kategoria
poradniki
język
polski

Inne wydania

Ponad 2 miliony sprzedanych egzemplarzy w Wielkiej Brytanii Doktor Gillian McKeith osiągnęła niewiarygodne rezultaty, odmieniając nawyki żywieniowe najgorzej odżywiających się Brytyjczyków. Dzięki tej książce poznasz tajemnice jej fantastycznej diety i zmienisz swoje życie będziesz zdrowszy i szczęśliwszy. * Przeprowadź test na inteligencję żywieniową i przekonaj się, jak wpływa na ciebie...

Ponad 2 miliony sprzedanych egzemplarzy w Wielkiej Brytanii

Doktor Gillian McKeith osiągnęła niewiarygodne rezultaty, odmieniając nawyki żywieniowe najgorzej odżywiających się Brytyjczyków. Dzięki tej książce poznasz tajemnice jej fantastycznej diety i zmienisz swoje życie będziesz zdrowszy i szczęśliwszy.

* Przeprowadź test na inteligencję żywieniową i przekonaj się, jak wpływa na ciebie to, co jesz.

* Pozbądź się niezdrowych nawyków żywieniowych.

* Naucz się zapobiegać problemom zdrowotnym związanym z niewłaściwym odżywianiem, np. cukrzycy.

* Dowiedz się, jak niewielkie zmiany mogą doprowadzić do niewiarygodnych rezultatów

* Jedz więcej... nie mniej.

Przestrzegając prostych rad doktor McKeith już wkrótce będziesz się czuł i wyglądał wspaniale. Będziesz zdumiony, jak wielkie znaczenie może mieć kilka drobnych zmian i jak łatwo je przeprowadzić. Po prostu spróbuj, a zobaczysz...

 

źródło opisu: wydawnictwo REBIS, 2005

źródło okładki: wydawnictwo REBIS

pokaż więcej

Brak materiałów.
książek: 2
Nutka | 2012-02-16
Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Książka napisana prostym i przede wszystkim bardzo przekonującym językiem. Obowiązkowa pozycja dla wszystkich ceniących sobie zdrowe odżywianie, odchudzających się, czy po prostu chcących poszerzyć swoją wiedzę w zakresie szeroko rozumianej dietetyki. Ciekawa lektura, która cieszy także oko: piękne zdjęcia, kredowy papier. Jednak jest jeden poważny minus: wiele zaleceń autorki ciężko zastosować w polskich warunkach. Produkty przez nią polecane są u nas albo niedostępne, albo bardzo drogie.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Martwy błękit

Książki Krzysztofa Bochusa są jak eleganckie płaszcze na wystawie ekskluzywnego butiku, które znakomicie się prezentują, ale jak je człowiek przymie...

zgłoś błąd zgłoś błąd