Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Jesteś tym, co jesz. Książka kucharska

Tłumaczenie: Tomasz Norbert
Wydawnictwo: Rebis
6,85 (73 ocen i 9 opinii) Zobacz oceny
10
4
9
3
8
20
7
17
6
13
5
14
4
0
3
2
2
0
1
0
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
You Are What You Eat: The Cookbook
data wydania
ISBN
8373019014
liczba stron
240
język
polski

Inne wydania

Ponad 150 zdrowych i smacznych przepisów. Milion sprzedanych egzemplarzy. Jesteś tym, co jesz. Książka kucharska to program żywienia oparty na zasadach propagowanych przez światowej sławy dietetyczkę Gillian McKeith. Każdy, kto chce zdrowo się odżywiać, dobrze wyglądać i wspaniale się czuć, znajdzie w tej książce ponad 150 przepisów na zdrowe i smaczne soki, koktajle, zupy i dania...

Ponad 150 zdrowych i smacznych przepisów. Milion sprzedanych egzemplarzy. Jesteś tym, co jesz. Książka kucharska to program żywienia oparty na zasadach propagowanych przez światowej sławy dietetyczkę Gillian McKeith. Każdy, kto chce zdrowo się odżywiać, dobrze wyglądać i wspaniale się czuć, znajdzie w tej książce ponad 150 przepisów na zdrowe i smaczne soki, koktajle, zupy i dania główne,którymi może się delektować cała rodzina.

 

źródło opisu: wydawnictwo REBIS, 2006

źródło okładki: wydawnictwo REBIS

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (268)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 2308
Ania | 2013-03-24
Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Rewelacyjna książka nie tylko dla osób, które mają problemy z nadwagą ale również bardzo dobre są porady dla osób, które mają problemy zdrowotne. W książce są opisane m. in. jak rozpoznać kiedy brakuje witamin i jakich, jak zrobić masaż, jest parę przepisów. Niektóre produkty nie ma w naszych sklepach ale są już w Polsce sklepy z produktami Gillian McKeith gdzie można kupić produkty. Książka arcydzieło! Obowiązkowa do przeczytania dla wszystkich nie tylko dla odchudzających ale też dla tych którzy chcą być zdrowi i zdrowo się odzywiać.

książek: 526
ejrene | 2013-02-02
Na półkach: Przeczytane

Świetna książka!
Bo:
Teoretycznie od wielu lat czytywałam podobne "pierdoły" o odchudzaniu, poczuciu własnej wartości itd... Ale jednak W TYM było coś innego. Po raz pierwszy w życiu zrozumiałam (ok, brzmi jak truizm, ale tak się stało), że nie jest ważne ile jem, czy jem tylko produkty light, czy ograniczam tłuszcz - nie! Ważne są zupełnie inne rzeczy, zupełnie inny system jedzenia i dobierania pokarmów. Polecam. Może ktoś przeczyta i stwierdzi: nihil novi. A może ktoś inny zastanowi się trzy razy, zanim zamówi hamburgera.

książek: 638
knigoholiczka | 2013-06-27
Przeczytana: 25 czerwca 2013

" Jesteś tym, co jesz. Książka kucharska" to pierwsza książka, którą przekazało mi do recenzji Wydawnictwo Rebis. Wydanie mnie zachwyciło wizualnie ( i nie tylko). Piękne, kolorowe zdjęcia, przyjemny w dotyku papier- cóż więcej chcieć? A na dodatek zapach nowości- uwielbiam jak książka pachnie.
Co do treści- nie mam zarzutów. Nie słyszałam wcześniej o autorce i o jej programie telewizyjnym, dlatego z ciekawością podeszłam do lektury. Niestety, zdaje się, że nie wykorzystam żadnego przepisu, jeśli już, to zrobię jakiś sok. Te przepisy same w sobie nie są złe, ale jakoś żaden nie zainteresował mnie do tego stopnia, żebym pomyślała: Muszę to zrobić". W niektórych zaś znajdują się produkty, których nie znam, nie miałam pojęcia o ich istnieniu. Inne, na pewno smaczne, ale chyba nie mam na nie po prostu ochoty. Lubię (choć nie powinnam ze względu na kaloryczność) kuchnię włoską, polską.
Człowiek ciągle się czegoś uczy ;-).
Myślę, że każdy skorzysta z listy przypraw i przyborów, które w...

książek: 933
sPinacz | 2012-07-14

Książka zawiera sporo cennych rad. Niektóre z nich już wprowadziłam w życie i faktycznie pomagają i ułatwiają funkcjonowanie :)
Jedna wada - części produktów opisywanych w książce, nie mogę znaleźć na naszym rynku.

książek: 250
Astreja | 2011-05-14
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 2010 rok

Porady dotyczące diety są dobre przepisy dość ciekawe a potrawy smaczne problem polega w kupnie niektórych składników.

książek: 2
Nutka | 2012-02-16
Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Książka napisana prostym i przede wszystkim bardzo przekonującym językiem. Obowiązkowa pozycja dla wszystkich ceniących sobie zdrowe odżywianie, odchudzających się, czy po prostu chcących poszerzyć swoją wiedzę w zakresie szeroko rozumianej dietetyki. Ciekawa lektura, która cieszy także oko: piękne zdjęcia, kredowy papier. Jednak jest jeden poważny minus: wiele zaleceń autorki ciężko zastosować w polskich warunkach. Produkty przez nią polecane są u nas albo niedostępne, albo bardzo drogie.

książek: 860
Justyna_78 | 2011-09-16
Na półkach: Przeczytane

Zdrowe prepisy to napewno ale większości przepisów nie mogłam wypróbować bo nie mam na codzień dostępu do produktów które są potrzebne do przygotowania potraw z książki Gillian ;((( Ale porady z książki warto wziąć sobie do serca i starać się przynajmniej zdrowo odżywiać.

książek: 771
gaggatka | 2013-10-26
Na półkach: Przeczytane

Vademecum dla weteranów diet i pasjonatów zdrowego odżywiania. Bogate źródło informacji podane w przystępnej formie.

książek: 89
luka | 2011-03-26

bardziej lub mniej ważne i mądre rady dotyczące odżywiania. ale mimo wszystko warto było książkę przeczytać.

książek: 5012
mariola | 2016-10-22
Na półkach: Przeczytane
zobacz kolejne z 258 
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd