Makaron. Leksykon. Składniki - Podawanie - Przepisy

Tłumaczenie: Irena Stąpor, Ewa Wolańska
Wydawnictwo: Firma Księgarska Olesiejuk
9 (1 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
1
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Lexicon of Pasta
data wydania
ISBN
978-83-7626-063-1
liczba stron
300
słowa kluczowe
przepisy, makaron, gotowanie
język
polski
dodała
Ilona

Nie tylko dla wielbicieli kuchni włoskiej! Liczne informacje o makaronie - jego znaczenie we włoskiej kuchni, historia i związane z nią ciekawostki. Doskonałe rady, jak przygotować domowy makaron. Opis najpopularniejszych rodzajów makaronów. Wskazówki dotyczące gotowania, podawania, jedzenia i przechowywania makaronu. Klasyczne przepisy, regionalne specjalności, gatunki makaronu z całego świata.

 

źródło opisu: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk Sp. z o.o., 2009

źródło okładki: www.olesiejuk.pl

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (7)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 1728
Anita | 2012-07-28
książek: 64
jarek | 2017-12-26
Na półkach: Teraz czytam
książek: 1697
nikaahonen | 2016-02-12
Na półkach: Przeczytane, Niepowieści
książek: 213
sandi | 2015-09-21
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 17047
Miśka | 2013-10-27
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 500
koimass | 2011-10-01
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 520
Ilona | 2011-07-18
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd