Jesteś tym, co jesz

Okładka książki Jesteś tym, co jesz
Gillian McKeith Wydawnictwo: Rebis kulinaria, przepisy kulinarne
224 str. 3 godz. 44 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
You Are What You Eat
Wydawnictwo:
Rebis
Data wydania:
2014-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2014-01-01
Liczba stron:
224
Czas czytania
3 godz. 44 min.
Język:
polski
ISBN:
9788373016460
Tagi:
Przepisy kulinarne
Średnia ocen

                6,9 6,9 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,9 / 10
77 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
212
103

Na półkach: ,

Czy istnieje jakiś związek między tym co jemy, a tym jacy jesteśmy? Otóż tak. Ta książka pokazuje nam jak jedzenie wpływa na nasze zdrowie, wygląd, samopoczucie czy inne aspekty naszego życia. Na rynku jest wiele książek o zdrowym odżywianiu czy dietach, dlaczego więc ta cieszy się takim powodzeniem? W końcu teraz po raz szesnasty jest wznowiony jej druk. Jest to niebywałe i bardzo rzadko się zdarza, a więc w czym rzecz. Gillian pokazuje nam co jest dobre dla naszego organizmu a co złe, no tak ale tak jest w większości tego typu książek. Mamy tutaj jednak przedstawiony bardzo ważny aspekt, którego nie porusza żaden inny poradnik, a mianowicie, łączenia grup pokarmowych. Jak się okazuje, taka niby nie istota sprawa, a jak duże ma znaczenie. Kolejnym plusem tej książki, jest pokazanie jakie pokarmy mogą wywoływać dane dolegliwości.

Postanowiłam wypróbować na sobie kilka rad zaczerpniętych z tej książki i odstawić kilka produktów. Dzięki temu okazało się, że mam skazę białkową i bardzo szkodzi mi biały cukier. Po odstawieniu tych składników, przestałam mieć problemy z cerą.

Kilka lat temu był emitowany w telewizji program o takim samym tytule. Autorka książki pomagała w nim ludziom otyłym zmienić nawyki żywieniowe, przez co odmieniała całe ich życie. Pokazywała im jakie są skutki ich złego odżywiania.

Po przeczytaniu i wprowadzeniu w życie niektórych rad mogę z czystym sumieniem mogę polecić ją każdemu. Szczególnie polecam osobom, które borykają się z różnego rodzaju dolegliwościami i problemami zdrowotnymi. Jest to jedna z najciekawszych książek i cieszę się, że dołączyła do mojej biblioteczki.

Czy istnieje jakiś związek między tym co jemy, a tym jacy jesteśmy? Otóż tak. Ta książka pokazuje nam jak jedzenie wpływa na nasze zdrowie, wygląd, samopoczucie czy inne aspekty naszego życia. Na rynku jest wiele książek o zdrowym odżywianiu czy dietach, dlaczego więc ta cieszy się takim powodzeniem? W końcu teraz po raz szesnasty jest wznowiony jej druk. Jest to niebywałe...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    106
  • Chcę przeczytać
    91
  • Posiadam
    31
  • Ulubione
    6
  • Zdrowie
    5
  • Teraz czytam
    4
  • Dieta
    2
  • 2021
    2
  • Chcę w prezencie
    2
  • 2014
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Jesteś tym, co jesz


Podobne książki

Przeczytaj także