Gdzie jest Archie Evans?

- Bucketbook
- zagadka napięcie kryminał zaginięcie
- zagadka napięcie kryminał zaginięcie
Roselake, rok 1983.
Archie i Josh wracają nocą z koncertu, gdy niefortunny zbieg okoliczności sprawia, że się rozdzielają. Nazajutrz Josh próbuje skontaktować się z partnerem, ale nie zastaje go ani w domu, ani w pracy, a gdy pojawia się w miejscu, w którym widzieli się po raz ostatni, dokonuje szokującego odkrycia. Wkrótce staje się jasne, że Archie zaginął. W poszukiwania angażuje się jego dawno niewidziany brat – Bill.
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Wypożycz z biblioteki
Oni wiedzieli. Wiedzieli, co się wydarzyło, kto był temu winien i że winny poniósł karę. A to wystarczy, by wreszcie ruszyć do przodu.
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [3]
Wylałam na tej książce tonę łez.
więcejNie wiem, jak to, jest możliwe, ale płakałam już niemal od pierwszych stron. Rety. Nigdy tak nie miałam, a wzruszam się dość często na książkach.
Gdzie jest Archie Evans od Silencio to prawdziwa bomba emocjonalna.
Czytałam ze ściśniętym gardłem i z rozszalały sercem. Uczucia głównego bohatera wylewały się z kartek i wsiąkały wprost do mojego...
Książkę pochłonęłam w ciągu dnia, jest wciągająca i nieprzewidywalna, dopiero na ostatnich stronach wszystko się wyjaśniło, każdy był potencjalnym sprawcą, zaczęłam podejrzewać każdą napotkaną osobę przez Josh'a, byłam nawet pewna, niektórych tropów, sama myślałam jak mógł zaginąć Archie, snułam domysły, analizowałam wszystko, bo chciałam się dowiedzieć, kto jest temu...
więcejwciągająca od początku. wiadomo. Silencio.
więcejczy historie z homoseksualnym tłem wchodzącym na główny plan są tym czego szukam? nie.
spodziewałam się kryminału, a dostałam historię, gdzie powtarza się kolejny raz ten sam wątek! a znam książki tej autorki już ponad 10 lat.
(podobny początek przedstawił Xavier Dolan w swoim filmie "Tom", tylko, że tam pokręcenie emocji z...