Dzika strona jedzenia

Okładka książki Dzika strona jedzenia Jo Robinson
Okładka książki Dzika strona jedzenia
Jo Robinson Wydawnictwo: Vivante kulinaria, przepisy kulinarne
360 str. 6 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Eating on the Wild Side: The Missing Link to Optimum Health
Wydawnictwo:
Vivante
Data wydania:
2016-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2016-01-01
Liczba stron:
360
Czas czytania
6 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
9788365442895
Tłumacz:
Zuzanna Kaszkur
Tagi:
dietetyka odżywianie zdrowa żywność witalność
Średnia ocen

7,8 7,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,8 / 10
16 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
37
22

Na półkach: ,

Jedna z lepszych książek jaka miałam przyjemność przeczytać. Wspaniały przewodnik po świecie warzyw i owoców. W sposób przejrzysty opisane te których nie znałam, a te które znam, przedstawione w zupełnie innym świetle, niż były mi znane dotychczas. Dużo ciekawostek na temat przechowywania warzyw, owoców ich przygotowywania, tak aby zachowały jak najwięcej witamin i wartości odżywczych. Doskonały przewodnik, jak świadomie robić zakupy, aby wybierać z sposób tysięcy te najlepsze i najwartościowsze.
Póki co posiadam wersje e-book, ale zdecydowałam, ze chce mieć wersje papierowa, na którą przygotuje specjalne miejsce na polce w kuchni, po którą na pewno będę często sięgać. Książka naprawdę godna polecenia.

Jedna z lepszych książek jaka miałam przyjemność przeczytać. Wspaniały przewodnik po świecie warzyw i owoców. W sposób przejrzysty opisane te których nie znałam, a te które znam, przedstawione w zupełnie innym świetle, niż były mi znane dotychczas. Dużo ciekawostek na temat przechowywania warzyw, owoców ich przygotowywania, tak aby zachowały jak najwięcej witamin i wartości...

więcej Pokaż mimo to

avatar
28
4

Na półkach: , ,

Bardzo wiele ciekawych faktów bliżej mi nieznanych o współczesnym jedzeniu. Pełny leksykon owocow i warzyw - ich pochodzenia, historia uprawy, badania i obecna wartość odżywcza współczesnych odmian. Pomimo formy leksykonu książke czyta się bardzo przyjemnie i szybko, szkoda tylko że ksiązka nie została dopasowana do realiów rynku polskiego szczególnie odmian dostępnych na naszym rodzimym rynku. Wtedy byłaby pełna 10.

Bardzo wiele ciekawych faktów bliżej mi nieznanych o współczesnym jedzeniu. Pełny leksykon owocow i warzyw - ich pochodzenia, historia uprawy, badania i obecna wartość odżywcza współczesnych odmian. Pomimo formy leksykonu książke czyta się bardzo przyjemnie i szybko, szkoda tylko że ksiązka nie została dopasowana do realiów rynku polskiego szczególnie odmian dostępnych na...

więcej Pokaż mimo to

avatar
51
7

Na półkach: ,

Książka otwiera oczy na bogactwo gatunków i na to jak przemysł spożywczy poprzeż przerwarzanie żywności niszczy w niej większość składników odżywczych, w zamian zastępując je rozmaitymi dodatkami chemicznymi.

Książka otwiera oczy na bogactwo gatunków i na to jak przemysł spożywczy poprzeż przerwarzanie żywności niszczy w niej większość składników odżywczych, w zamian zastępując je rozmaitymi dodatkami chemicznymi.

Pokaż mimo to

avatar
634
134

Na półkach:

Absolutnie genialna książka a myślałam, że o żywności wiem już wszystko :-)

Absolutnie genialna książka a myślałam, że o żywności wiem już wszystko :-)

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    47
  • Przeczytane
    21
  • Posiadam
    12
  • Zdrowie
    3
  • Teraz czytam
    1
  • Turystyka i przyroda
    1
  • 2018
    1
  • Herbs & Vegetarian & Cooking & Gardening
    1
  • Chcę kupić
    1
  • Zdrowie
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Dzika strona jedzenia


Podobne książki

Przeczytaj także