Bajki śniegowe
Wielkie śniegi
Nowy pomysł
Co robi Jelonek
Jeszcze większe śniegi
O pewnej godzinie wiatr nagle ustał
Uratowani
Czyje to ślady
Podejrzane szmery
Tajemnica się wyjaśnia
Sen Wiewiórki
Piękna opowieść z życia zwierząt, ale i ludziom może dać wiele do myślenia :),wspaniale napisana - już zawsze kojarzyć będzie mi się z dzieciństwem i przyjemnością będę do niej wracać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo moja ukochana książka z dzieciństwa. Najpierw czytała mi ją mama, a potem sama sięgałam po tą lekturę. I sięgam do dziś.