-
ArtykułyTeatr Telewizji powraca. „Cudzoziemka” Kuncewiczowej już wkrótce w TVPKonrad Wrzesiński4
-
ArtykułyCzytamy w weekend. 17 maja 2024LubimyCzytać352
-
Artykuły„Nieobliczalna” – widzieliśmy film na podstawie książki Magdy Stachuli. Gwiazdy w obsadzieEwa Cieślik3
-
Artykuły„Historia sztuki bez mężczyzn”, czyli mikrokosmos świata. Katy Hessel kwestionuje kanonEwa Cieślik15
Biblioteczka
2020-12-02
Książka ciekawa.
Niestety nie podoba mi się styl pisania Dawida Dobropolskiego. Mało konkretów odnoszących się do konkretnych badań, autor co chwilę używa takich określeń jak "dużo, mało, ogromna poprawa", niestety mnie takie określenia nie zadowalają, wolałbym konkretne procenty.
Druga część książki można powiedzieć że jest zbędną, opisy reakcji biochemicznych, które są niezrozumiałe dla przeciętnej osoby.
W tej pozycji na pewno nie znajdziemy gotowych przepisów, diet. Z zawartych tu informacji ciężko by było wg na własną rękę skomponować jakiś jadłospis.
Książka ciekawa.
Niestety nie podoba mi się styl pisania Dawida Dobropolskiego. Mało konkretów odnoszących się do konkretnych badań, autor co chwilę używa takich określeń jak "dużo, mało, ogromna poprawa", niestety mnie takie określenia nie zadowalają, wolałbym konkretne procenty.
Druga część książki można powiedzieć że jest zbędną, opisy reakcji biochemicznych, które są...
2020-03-09
2020-03-17
Pierwsza część książki bardzo nudna, natomiast dwie następne części bardzo ciekawe mimo minionych 20 lat.
Pierwsza część książki bardzo nudna, natomiast dwie następne części bardzo ciekawe mimo minionych 20 lat.
Pokaż mimo to