rozwiń zwiń

Jajka

Okładka książki Jajka
Michel Roux Wydawnictwo: Bellona kulinaria, przepisy kulinarne
300 str. 5 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Michel Roux jajka 130 prostych przepisów
Wydawnictwo:
Bellona
Data wydania:
2007-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2007-01-01
Liczba stron:
300
Czas czytania
5 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
978-83-11-10828-8
Tłumacz:
Maria Magdalena Miłaszewska
Tagi:
przepisy jajka
Średnia ocen

                8,1 8,1 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,1 / 10
19 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
102
34

Na półkach: , ,

Jeżeli twoja przygoda z kuchnią trwa już dłuższy czas i pragniesz poszerzyć swój zakres wiedzy, zdecydowanie na twojej półce powinna znaleźć się ta pozycja. A może twój profesjonalizm kuchenny kończy się na kanapce z serem i plasterkiem pomidora? Jeżeli tak, to ta pozycja zachwyci Cię jeszcze bardziej. Michel Roux jest fantastyczną postacią z panteonu Bóstw gastronomicznych. Możemy z zamkniętymi oczami zaufać jego wiedzy i dać się prowadzić za rękę przez tajniki sztuki kulinarnej. Dzięki pozycji "jajka" staniemy się posiadaczami bezcennej wiedzy na temat właściwości jaj, a co za tym idzie także straszliwych biszkoptów, niebanalnych jajecznic,magicznych deserów i wielu innych potraw, które od tej pory nie ośmielą się nie udać.
"Jajka" to książka, która (o ile nie będzie tylko stać na półce i ładnie wyglądać) może zmienić oblicze wspólnych rodzinnych śniadań, czy romantycznych kolacji, ponieważ prostotą przepisów i ciepłym podejściem autora w sposób niemal magiczny dodaje odwagi i zachęca do eksperymentów kuchennych.

Jeżeli twoja przygoda z kuchnią trwa już dłuższy czas i pragniesz poszerzyć swój zakres wiedzy, zdecydowanie na twojej półce powinna znaleźć się ta pozycja. A może twój profesjonalizm kuchenny kończy się na kanapce z serem i plasterkiem pomidora? Jeżeli tak, to ta pozycja zachwyci Cię jeszcze bardziej. Michel Roux jest fantastyczną postacią z panteonu Bóstw...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    35
  • Przeczytane
    27
  • Posiadam
    15
  • Ulubione
    4
  • Kulinaria
    3
  • Teraz czytam
    2
  • Domowa biblioteczka
    2
  • Kuchnia
    2
  • Kuchenne opowieści
    1
  • Kucharskie
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Jajka


Podobne książki

Przeczytaj także