The World Atlas of Coffee - From Beans to Brewing - Coffees Explored, Explained and Enjoyed

Wydawnictwo: Mitchell Beazley
8 (1 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
1
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
The World Atlas of Coffee - From Beans to Brewing - Coffees Explored, Explained and Enjoyed
data wydania
ISBN
9781845337872
liczba stron
256
słowa kluczowe
kawa, album, barista, baristyka
język
angielski
dodał
Szmok

Where coffee comes from, how it was harvested, the roasting process and the water used to make the brew are just a few of the factors that influence the taste of what we drink. World champion barista, and coffee roaster, James Hoffmann examines these key factors, looking at varieties of coffee, the influence of terroir, how it is harvested and processed, the roasting methods used, through to...

Where coffee comes from, how it was harvested, the roasting process and the water used to make the brew are just a few of the factors that influence the taste of what we drink. World champion barista, and coffee roaster, James Hoffmann examines these key factors, looking at varieties of coffee, the influence of terroir, how it is harvested and processed, the roasting methods used, through to the way in which the beans are brewed.

Country by country - from Bolivia to Zambia - he then identifies key characteristics and the methods that determine the quality of that country's output. Along the way we learn about everything from the development of the espresso machine, to why strength guides on supermarket coffee are really not good news. This is the first book to chart the coffee production of over 35 countries, encompassing knowledge never previously published outside the coffee industry. For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have.

 

źródło opisu: http://www.theworldatlasofcoffee.com

źródło okładki: https://books.google.pl

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (9)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 130
Sebastian | 2019-02-24
Przeczytana: 24 lutego 2019

Bardzo dobra publikacja. Hoffmann, autorytet w dziedzinie kawy i baristyki, zajmuje się tematem począwszy od historii, poprzez sprzedaż, rynek, uprawę, geografię i sposoby parzenia. Wszystko opisane konkretnie, rzeczowo. Sama publikacja na śliskim, grubym papierze. W środku znaleźć można dużo wysokiej jakości zdjęć. Okładka twarda, wyjątkowo ładna, o teksturze imitującej jutowy worek. Polecam.

książek: 180
EmilIsiek | 2019-02-26
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 91
MrSpeed Engine | 2019-02-20
Na półkach: Teraz czytam
książek: 142
mihu124 | 2018-12-04
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 44
ckycky | 2018-12-02
Na półkach: Teraz czytam
książek: 86
ghanto | 2018-09-17
Na półkach: Teraz czytam
książek: 731
książek: 257
Anabe11e | 2018-05-31
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 41
Szmok | 2018-05-06
Na półkach: Chcę przeczytać, Posiadam
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd