The World Atlas of Coffee - From Beans to Brewing - Coffees Explored, Explained and Enjoyed

Okładka książki The World Atlas of Coffee - From Beans to Brewing - Coffees Explored, Explained and Enjoyed
James Hoffmann Wydawnictwo: Mitchell Beazley kulinaria, przepisy kulinarne
256 str. 4 godz. 16 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
The World Atlas of Coffee - From Beans to Brewing - Coffees Explored, Explained and Enjoyed
Wydawnictwo:
Mitchell Beazley
Data wydania:
2014-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2018-01-01
Data 1. wydania:
2014-01-01
Liczba stron:
256
Czas czytania
4 godz. 16 min.
Język:
angielski
ISBN:
9781845337872
Tagi:
kawa album barista baristyka
Średnia ocen

                7,7 7,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Inne wydania

Okładka książki 2nd Edition World Atlas of Coffee James Hoffmann
Średnia ocen:
8,7 / 10
3 ocen
Opinie: 2