ABC gotowania 2

Okładka książki ABC gotowania 2
Marieta Marecka Wydawnictwo: Egmont Polska poradniki
368 str. 6 godz. 8 min.
Kategoria:
poradniki
Wydawnictwo:
Egmont Polska
Data wydania:
2016-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2016-01-01
Liczba stron:
368
Czas czytania
6 godz. 8 min.
Język:
polski
ISBN:
9788328117976
Średnia ocen

                8,2 8,2 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Zioła na talerzu Zofia Cudny, Marta Dymek, Lara Gessler, Tomasz Jakubiak, Samar Khanafer, Daria Ładocha, Grzegorz Łapanowski, Marieta Marecka, Marianna Medyńska, Eliza Mórawska-Kmita, Andrzej Polan, Paweł Sacha, Maia Sobczak, Jerzy Sobieniak, Tomasz Woźniak
Ocena 7,2
Zioła na talerzu Zofia Cudny, Marta ...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,2 / 10
17 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
102
95

Na półkach: ,

Kolejna część serii "ABC Gotowania" zaczyna się znów od podstaw jak przygotować owsiankę, pierogi, ciasto drożdżowe i inne. Później znów książka podzielona jest na rozdziały śniadaniowe, zupy, obiady oraz desery. Na koniec tym razem autorka za pomocą jasnych opisów i czytelnych ilustracji uczy nas jak poprawnie kroić lub przygotowywać określone produkty. Zdjęcia potraw wydają się jeszcze bardziej apetyczne w tej części, a co się zmieniło to dodana do każdego przepisu ilość sztuk/porcji (zgodnie z podaną ilością i proporcjami składników) oraz czas wykonania każdego dania, przez co jeszcze łatwiej zaplanować nam przygotowanie posiłków. Polecam!

Kolejna część serii "ABC Gotowania" zaczyna się znów od podstaw jak przygotować owsiankę, pierogi, ciasto drożdżowe i inne. Później znów książka podzielona jest na rozdziały śniadaniowe, zupy, obiady oraz desery. Na koniec tym razem autorka za pomocą jasnych opisów i czytelnych ilustracji uczy nas jak poprawnie kroić lub przygotowywać określone produkty. Zdjęcia potraw...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    20
  • Przeczytane
    19
  • Posiadam
    11
  • Kulinarne przygody...🍕🍉🍟🍤🥝🍖🍩🍰😋
    1
  • Chcę w prezencie
    1
  • Kuchnia
    1
  • Kulinarne Cuda
    1
  • 2020r.
    1
  • W kolejce czekają...
    1
  • Ulubione
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki ABC gotowania 2


Video

Video

Podobne książki

Przeczytaj także