Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia

Okładka książki Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia praca zbiorowa
Okładka książki Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia
praca zbiorowa Wydawnictwo: Buchmann kulinaria, przepisy kulinarne
368 str. 6 godz. 8 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Tools & Techniques
Wydawnictwo:
Buchmann
Data wydania:
2012-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2012-01-01
Liczba stron:
368
Czas czytania
6 godz. 8 min.
Język:
polski
ISBN:
9788376703312
Tłumacz:
Maria Jędrzejczyk
Tagi:
poradnik kuchnia gotowanie
Średnia ocen

7,0 7,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
88
33

Na półkach: , ,

Podstawy kuchennej magii. Znajdziemy tu niemal wszystko. Od doboru sprzętów kuchennych po wyrafinowane techniki przyrządzania dań. Po drodze mamy opisy może i prozaiczne, jak krojenie boczku w kostkę czy wypestkowanie pomidora (ach ci Amerykanie!) ale przecież nie każdy musi znać takie oczywiste oczywistości. Książka jest adresowana przede wszystkim dla osób dopiero co przsekraczających próg kuchni, ale i średniozaawansowani znajdą tu coś dla siebie, np. uporządkowanie i uzupełnienie posiadanej już wiedzy.

Podstawy kuchennej magii. Znajdziemy tu niemal wszystko. Od doboru sprzętów kuchennych po wyrafinowane techniki przyrządzania dań. Po drodze mamy opisy może i prozaiczne, jak krojenie boczku w kostkę czy wypestkowanie pomidora (ach ci Amerykanie!) ale przecież nie każdy musi znać takie oczywiste oczywistości. Książka jest adresowana przede wszystkim dla osób dopiero co...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    1
  • Posiadam
    1
  • Kuchnia
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Domowe gotowanie. Techniki i narzędzia


Podobne książki

Przeczytaj także