Od lekarza do kucharza

Okładka książki Od lekarza do kucharza Danuta Myłek
Okładka książki Od lekarza do kucharza
Danuta Myłek Wydawnictwo: zdrowie, medycyna
224 str. 3 godz. 44 min.
Kategoria:
zdrowie, medycyna
Wydawnictwo:
Data wydania:
2014-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2014-01-01
Liczba stron:
224
Czas czytania
3 godz. 44 min.
Język:
polski
ISBN:
9788393976904
Tagi:
gluten alergia odżywianie
Średnia ocen

6,7 6,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,7 / 10
15 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
155
22

Na półkach: , ,

Akurat z herbatą z cytryną to nie do końca prawda. Glin nie przechodzi do naparu, ważne żeby liście nie miały kontaktu z cytryną. Reszta raczej ok. Ewentualnie do sprawdzenia samemu. Nic super odkrywczego. Przepisy ciekawe, będę korzystać.

Akurat z herbatą z cytryną to nie do końca prawda. Glin nie przechodzi do naparu, ważne żeby liście nie miały kontaktu z cytryną. Reszta raczej ok. Ewentualnie do sprawdzenia samemu. Nic super odkrywczego. Przepisy ciekawe, będę korzystać.

Pokaż mimo to

avatar
219
122

Na półkach: , ,

Pani dr. Myłek jest wybitnym specjalistą w dziedzinie alergologii, cenionym w Polsce jak i zagranicą. Wydana niedawno książka jest bardzo wartościowym mini kompendium o prawidłowym żywieniu. Mini - ponieważ nie jest zbyt obszerna, ale kompendium ponieważ zawiera ogrom przydatnych informacji na temat prawidłowej gospodarki żywieniowej. Otwiera oczy na wiele spraw, o których przeciętny człowiek nie ma pojęcia, pobudza do myślenia, przyczynia się do zmiany naszego podejścia do zdrowia, jedzenia, naszych dotychczasowych nawyków. Dodatkowo mnóstwo przepisów na zdrowe potrawy bez pszenicy, cukru, nabiału, z ograniczoną do minimum ilością mięs. Książka obowiązkowa dla każdego, kto chce zadbać o swoje zdrowie i przyszłość.

Pani dr. Myłek jest wybitnym specjalistą w dziedzinie alergologii, cenionym w Polsce jak i zagranicą. Wydana niedawno książka jest bardzo wartościowym mini kompendium o prawidłowym żywieniu. Mini - ponieważ nie jest zbyt obszerna, ale kompendium ponieważ zawiera ogrom przydatnych informacji na temat prawidłowej gospodarki żywieniowej. Otwiera oczy na wiele spraw, o których...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    86
  • Przeczytane
    20
  • Posiadam
    9
  • Teraz czytam
    4
  • Zdrowie
    3
  • Chcę w prezencie
    2
  • Herbs & Vegetarian & Cooking & Gardening
    1
  • 2018
    1
  • Oddane, sprzedane, poszło won
    1
  • W domowej bibliotece
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Od lekarza do kucharza


Podobne książki

Przeczytaj także