Sekrety kuchni doskonałej. Jak zostać mistrzem sztuki kulinarnej

Tłumaczenie: Bożena Mierzejewska
Wydawnictwo: Arkady
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Cooked to Perfection
data wydania
ISBN
8321341691
liczba stron
318
słowa kluczowe
porady kulinarne
język
polski

• Pierwsza książka pokazująca, co w przypadku każdego dnia oznacza określenie "właściwie przyrządzone". • Uniwersalny podręcznik zawierający podstawowe wiadomości o składnikach, technikach gotowania i sporządzaniu potraw. • Pełna analiza niemal wszystkich problemów, z jakimi możecie się spotkać w kuchni, z wyjaśnieniem ich przyczyn i sposobami ich rozwiązania. • Praktyczne rady zawierające...

• Pierwsza książka pokazująca, co w przypadku każdego dnia oznacza określenie "właściwie przyrządzone".
• Uniwersalny podręcznik zawierający podstawowe wiadomości o składnikach, technikach gotowania i sporządzaniu potraw.
• Pełna analiza niemal wszystkich problemów, z jakimi możecie się spotkać w kuchni, z wyjaśnieniem ich przyczyn i sposobami ich rozwiązania.
• Praktyczne rady zawierające krótki informacje, jak uratować potrawę w każdej sytuacji.
• Fachowe wskazówki Anne Willan, jednego z największych autorytetów w dziedzinie kulinarnej.
• Ponad 150 doskonałych przepisów na potrawy kuchni międzynarodowej i ponad 500 barwnych ilustracji.

 

źródło opisu: opis z okładki

źródło okładki: zdjęcie własne

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (0)
 Pokaż tylko oceny z treścią
Brak opinii. Napisz pierwszą opinię!
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Zapisując się na newsletter zgadzasz się na otrzymywanie informacji z serwisu Lubimyczytac.pl w tym informacji handlowych, oraz informacji dopasowanych do twoich zainteresowań i preferencji. Twój adres email będziemy przetwarzać w celu kierowania do Ciebie treści marketingowych w formie newslettera. Więcej informacji w Polityce Prywatności.
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd