Sekrety kuchni doskonałej. Jak zostać mistrzem sztuki kulinarnej

Okładka książki Sekrety kuchni doskonałej. Jak zostać mistrzem sztuki kulinarnej Anne Willan
Okładka książki Sekrety kuchni doskonałej. Jak zostać mistrzem sztuki kulinarnej
Anne Willan Wydawnictwo: Arkady kulinaria, przepisy kulinarne
318 str. 5 godz. 18 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Cooked to Perfection
Wydawnictwo:
Arkady
Data wydania:
2000-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2000-01-01
Liczba stron:
318
Czas czytania
5 godz. 18 min.
Język:
polski
ISBN:
8321341691
Tłumacz:
Bożena Mierzejewska
Tagi:
porady kulinarne
Średnia ocen

0,0 0,0 / 10
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
0,0 / 10
0 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    4
  • Posiadam
    1
  • Lisciki Prezenciki
    1
  • Kulinaria
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Sekrety kuchni doskonałej. Jak zostać mistrzem sztuki kulinarnej


Podobne książki

Przeczytaj także