Natura kuchni polskiej
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- amarONE
- Data wydania:
- 2010-01-01
- Data 1. wyd. pol.:
- 2010-01-01
- Liczba stron:
- 144
- Czas czytania
- 2 godz. 24 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788393156108
- Tagi:
- kulinaria polska kuchnia przepisy
Natura kuchni polskiej Wojciech Modest Amaro
Książka wybitnego mistrza kulinarnego - Wojciecha Modesta Amaro - Natura kuchni polskiej to fascynująca podróż po świecie nowoczesnej kuchni polskiej opartej na tradycyjnych, współcześnie rzadko używanych, produktach.
Mistrz Amaro przypomina prawdziwe skarby polskiej natury i podaje przepisy na znakomite i wyrafinowane dania z użyciem m.in. aronii, agrestu, brzozy, czarnego bzu, czosnku niedźwiedziego, dębu, dzikiej róży, głogu, jałowca, jarzębiny, morwy, pigwy i rabarbaru.
Każdemu z tych składników towarzyszy artystyczne zdjęcie oraz przepis. Przepis, który podkreśla unikalność tego składnika i jego wyjątkowy atut - smak, zapach; wszystko, czym na ogół przemawiają do naszych zmysłów potrawy.
Porównaj ceny
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 23
- 10
- 10
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
Opinia
Jak poczytałam , to pozostało mi tylko obejść się smakiem. Dla bardziej zaawansowanych kucharzy, który posiadają już profesjonalny sprzęt.
Zawiera jednak wiele cennych rad, które można wykorzystać w "domowym gotowaniu".
Jak poczytałam , to pozostało mi tylko obejść się smakiem. Dla bardziej zaawansowanych kucharzy, który posiadają już profesjonalny sprzęt.
Pokaż mimo toZawiera jednak wiele cennych rad, które można wykorzystać w "domowym gotowaniu".