Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Regionalna Kuchnia Polska. Podlasie i Lubelszczyzna

Seria: Regionalna Kuchnia Polska
Wydawnictwo: O-press
6 (2 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
2
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788360719084
liczba stron
112
język
polski
dodał
Isil

wspaniałe przepisy, m.in. na:
białoruski "kawior" z solonych grzybów
gorąca przekąska chmielowa
kurki z estragonem
pasztet z bażanta
salceson z tołpygi
karmuszka
pokuczaj
filety z dzika w pomarańczowym sosie
węgorz po tatarsku
dziad pakowaniec (deser)

 

źródło opisu: O-Press

źródło okładki: http://calendar.com.pl/ksiazki.html

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (4)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 3487
ryszpak | 2016-01-22
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, Kulinaria
Przeczytana: 2008 rok
książek: 1809
Isil | 2012-07-04
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 1759
Lotrisit | 2015-10-20
książek: 511
Magda | 2012-12-28
Na półkach: Chcę przeczytać
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd