Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.
Okładka książki Regionalna Kuchnia Polska. Podlasie i Lubelszczyzna

Regionalna Kuchnia Polska. Podlasie i Lubelszczyzna

Autor:
Książka jest przypisana do serii/cyklu "Regionalna Kuchnia Polska". Edytuj książkę, aby zweryfikować serię/cykl.
szczegółowe informacje
wydawnictwo
O-Press
data wydania
ISBN
9788360719084
liczba stron
112
język
polski
typ
papier
dodał
Isil
6 (1 ocen i 0 opinii)

Opis książki

wspaniałe przepisy, m.in. na:
białoruski "kawior" z solonych grzybów
gorąca przekąska chmielowa
kurki z estragonem
pasztet z bażanta
salceson z tołpygi
karmuszka
pokuczaj
filety z dzika w pomarańczowym sosie
węgorz po tatarsku
dziad pakowaniec (deser)

 

źródło opisu: O-Press

źródło okładki: http://calendar.com.pl/ksiazki.html

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Gdzie kupić?
Sklep
Format
Cena
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.

Polecamy

Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników
książek: 1385
Isil | 2012-07-04
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 257
Paula | 2014-02-15
książek: 391
holalola | 2013-10-09
Na półkach: Posiadam, Przeczytane
książek: 511
Magda | 2012-12-28
Na półkach: Chcę przeczytać

Załóż konto za darmo!
Utwórz konto
Rejestrując się w serwisie akceptujesz regulamin i zgadzasz się z polityką prywatności.

Pobierz aplikację mobilną

Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
Kalendarium literackie

Znajdź nas na Facebooku

zgłoś błąd zgłoś błąd