Jak zdrowo jeść i nie zwariować
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- Słowne (dawniej Burda Media Polska)
- Data wydania:
- 2021-11-10
- Data 1. wyd. pol.:
- 2021-11-10
- Liczba stron:
- 224
- Czas czytania
- 3 godz. 44 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788382510799
Kolejna publikacja Piotra Kucharskiego – autora bestsellerowego poradnika "Chleb. Domowa piekarnia."
W książce "Jak zdrowo jeść i nie zwariować" razem z żoną Magdaleną, psychodietetyczką, uczy, jak właściwie się odżywiać i czerpać z tego nie tylko zdrowie, ale i radość.
Magdalena i Piotr Kucharscy z pasją zachęcają do przygotowywania potraw z warzyw i owoców zgodnie z cyklem pór roku. Skutecznie przekonują, że warto samemu piec chleb, uprawiać własne zioła. Proponują balans pomiędzy tym, co zdrowe, a odrobiną kulinarnego szaleństwa.
Dania zachwycają innowacyjnością. W przepisach króluje różnorodność, a na talerzach – kolory.
Najlepsze jedzenie to takie, które jest przyrządzane w domu z pasją i wyobraźnią. Gotuj więc z fantazją i jedz z przyjemnością! Na zdrowie!
Porównaj ceny
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 4
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
Opinia
Nie jest to książka, którą kupiłabym w księgarni. Taka cena jest poza moją możliwością. Prawdopodobnie nigdy bym też do niej nie zajrzała - nawet, jeśli byłaby dodatkiem do jakiejś gazety. Dostałam tę książkę jako wygrana w konkursie, ale nie cieszę się z niej najmocniej. Najnormalniej na świecie nazwisko "Kucharscy" jest mi obce i poprzednie książki autora są mi nieznane.
Książka jak wiele innych. Jedna strona - wielkie zdjęcie potrawy w nowoczesnym wydaniu (w sensie nietypowym naczyniu i na nieskazitelnym tle). Druga strona - przepis, czasem zajmujący pół strony. Lekkie marnowanie papieru... Przepisy zawierają produkty, których nigdy nie znajdziecie w Biedronce - musicie je sami uprawiać, albo kupować od rolników.
Niemniej książka idealnie sprawdzi się w nowoczesnych domostwach. Jeśli lubicie nowe smaki, nieszablonowe dania i uciekacie od tradycyjnej kuchni polskiej, to ta pozycja powinna zjawić się na waszych półkach.
Szczerze mówiąc, może sprawdzę kilka przepisów, ale nigdy nie będzie to mój ulubiony tytuł.
Nie jest to książka, którą kupiłabym w księgarni. Taka cena jest poza moją możliwością. Prawdopodobnie nigdy bym też do niej nie zajrzała - nawet, jeśli byłaby dodatkiem do jakiejś gazety. Dostałam tę książkę jako wygrana w konkursie, ale nie cieszę się z niej najmocniej. Najnormalniej na świecie nazwisko "Kucharscy" jest mi obce i poprzednie książki autora są mi...
więcej Pokaż mimo to