Kuchnia makrobiotyczna

Okładka książki Kuchnia makrobiotyczna Barbara Kowalewska
Okładka książki Kuchnia makrobiotyczna
Barbara Kowalewska Wydawnictwo: Watra kulinaria, przepisy kulinarne
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Watra
Data wydania:
1990-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1990-01-01
Język:
polski
ISBN:
8322503326
Średnia ocen

7,0 7,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,0 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
2934
2842

Na półkach: ,

Książka będąca owocem doświadczeń autorki w dziedzinie sztuki kulinarnej, wywodzącej się z Japonii. Założycielem makrobiotyki był George Ohsawa.
W jego rozumieniu makrobiotyka ma oznaczać propozycję długiego, zdrowego życia, zgodnie z samym sobą oraz światem otaczającym. Makrobiotyka opiera jadłospis na pełnych ziarnach zbóż. Książka zawiera 351 przepisów kulinarnych z ziaren zbóż, jarzyn i roślin dziko rosnących, nabiału, roślin strączkowych oraz ryb.

Książka będąca owocem doświadczeń autorki w dziedzinie sztuki kulinarnej, wywodzącej się z Japonii. Założycielem makrobiotyki był George Ohsawa.
W jego rozumieniu makrobiotyka ma oznaczać propozycję długiego, zdrowego życia, zgodnie z samym sobą oraz światem otaczającym. Makrobiotyka opiera jadłospis na pełnych ziarnach zbóż. Książka zawiera 351 przepisów kulinarnych z...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    2
  • 1991
    1
  • Posiadam
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia makrobiotyczna


Podobne książki

Przeczytaj także