Sushi. Od tęczowych roladek do sashimi ze smażonej ryby
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- Muza
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788377580424
Emi Kazuko mieszka w Londynie i jest czołową japońską pisarką oraz dziennikarką zajmującą się tematyką kulinarną. Ukazało się osiem książek jej autorstwa, w tym: The Little Japanese Cookbook, Street Caf? Japan, światowy bestseller Easy Sushi oraz Japanese Food and Cooking, za którą w 2001 r. otrzymała prestiżową nagrodę World Asian Cookbook Award przyznawaną w konkursie Gourmand World Cookbook Awards. Jest także autorką Masterclass in Japanese Cooking. Brała udział w programach emitowanych przez BBC Radio. Pracuje jako konsultantka dla jednego z największych brytyjskich supermarketów. Jest członkinią Guild of Food Writers oraz Society of Authors w Wielkiej Brytanii.Pięknie zilustrowane przepisy, które sprawią, że przygotowywanie sushi w domu stanie się łatwe i przyjemne. Wykorzystane w książce produkty składają się na pyszne dania, odpowiednie na każdą okazję, od pikniku po wytworne przyjęcie.
Porównaj ceny
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 4
- 2
- 1
Cytaty
Bądź pierwszy
Dodaj cytat z książki Sushi. Od tęczowych roladek do sashimi ze smażonej ryby
Dodaj cytat
OPINIE i DYSKUSJE
Książka świetnie wprowadza w świat sushi, wyjaśniając krok po kroku przygotowanie elementów. Pokazuje różne rodzaje sushi i techniki jak je zrobić ale również dodatkowo zachęca do eksperymentowania z własnymi dodatkami. Dzięki temu nie trzeba koniecznie szukać składników.
Najlepszy podręcznik z technik prostych robienia sushi - napisany łatwym językiem, w wielu miejscach obrazkowy.
Książka świetnie wprowadza w świat sushi, wyjaśniając krok po kroku przygotowanie elementów. Pokazuje różne rodzaje sushi i techniki jak je zrobić ale również dodatkowo zachęca do eksperymentowania z własnymi dodatkami. Dzięki temu nie trzeba koniecznie szukać składników.
więcej Pokaż mimo toNajlepszy podręcznik z technik prostych robienia sushi - napisany łatwym językiem, w wielu miejscach...