rozwińzwiń

Sushi. Od tęczowych roladek do sashimi ze smażonej ryby

Okładka książki Sushi. Od tęczowych roladek do sashimi ze smażonej ryby Emi Kazuko
Okładka książki Sushi. Od tęczowych roladek do sashimi ze smażonej ryby
Emi Kazuko Wydawnictwo: Muza kulinaria, przepisy kulinarne
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Muza
Język:
polski
ISBN:
9788377580424
Średnia ocen

8,0 8,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
364
264

Na półkach:

Książka świetnie wprowadza w świat sushi, wyjaśniając krok po kroku przygotowanie elementów. Pokazuje różne rodzaje sushi i techniki jak je zrobić ale również dodatkowo zachęca do eksperymentowania z własnymi dodatkami. Dzięki temu nie trzeba koniecznie szukać składników.

Najlepszy podręcznik z technik prostych robienia sushi - napisany łatwym językiem, w wielu miejscach obrazkowy.

Książka świetnie wprowadza w świat sushi, wyjaśniając krok po kroku przygotowanie elementów. Pokazuje różne rodzaje sushi i techniki jak je zrobić ale również dodatkowo zachęca do eksperymentowania z własnymi dodatkami. Dzięki temu nie trzeba koniecznie szukać składników.

Najlepszy podręcznik z technik prostych robienia sushi - napisany łatwym językiem, w wielu miejscach...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    4
  • Przeczytane
    2
  • Książki do kupienia
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Sushi. Od tęczowych roladek do sashimi ze smażonej ryby


Podobne książki

Przeczytaj także