Kuchnia polska bez pszenicy

Okładka książki Kuchnia polska bez pszenicy
Wanda GąsiorowskaMarta Szloser Wydawnictwo: Bukowy Las Seria: Zdrowie kulinaria, przepisy kulinarne
368 str. 6 godz. 8 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Zdrowie
Wydawnictwo:
Bukowy Las
Data wydania:
2014-10-08
Data 1. wyd. pol.:
2014-10-08
Liczba stron:
368
Czas czytania
6 godz. 8 min.
Język:
polski
ISBN:
9788364481130
Tagi:
dieta żywienie pszenica pokarm zboże jedzenie zdrowie
Średnia ocen

                6,3 6,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,3 / 10
50 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
57
33

Na półkach:

Jedna z lepszych książek o diecie bezglutenowej jakie są dostępne na polskim rynku. Autorki piszą, że zainspirowały się książką Williama Davisa ale chyba to było niepotrzebne. Zwróciłam na nią uwagę ze względu na przepisy, w których wykorzystywane są dostępne w Polsce produkty i przyprawy. Szkoda, że nie ma więcej zdjęć ale rozumiem, że cena wtedy poszłaby w górę. Dostępne fotografie na tyle zachęciły mnie do pracy, że z marszu zrobiłam chleb lniano-ziemniaczaany. Wyszedł fantastyczny, świeży i chrupiący, nie pamiętałam już jaki chleb może być dobry - dziękuję autorkom za ten i inne przepisy oraz za to, że im się chciało to wszystko opracować :)
Nie zauważyłam składników, których nie można dostać w Polsce ja mieszkam w małym miasteczku i kupno żadnej z wymienionych rzeczy nie sprawiło mi problemu (a czytałam opinie, że nie można czegoś kupić???) Nie zauważyłam też miejsc, gdzie autorki rzekomo sobie zaprzeczają??? Jeśli piszą, że trzeba zamieniać składniki według swoich dietetycznych możliwości - to ja tak robię i mogę to jeść a nie wypisuję, że przepisy nie są przystosowane. Polecam tą książkę dla osób na diecie bezglutenowej - będziecie na pewno mile zaskoczeni prostymi przepisami, które powinny się udać. Ja byłam. Skorzystam jeszcze z wielu rad i pomysłów autorek. A dla malkontentów, którzy nie muszą się bezglutenowo odżywiać tylko dali się ponieść modzie - nie kupujcie.

Jedna z lepszych książek o diecie bezglutenowej jakie są dostępne na polskim rynku. Autorki piszą, że zainspirowały się książką Williama Davisa ale chyba to było niepotrzebne. Zwróciłam na nią uwagę ze względu na przepisy, w których wykorzystywane są dostępne w Polsce produkty i przyprawy. Szkoda, że nie ma więcej zdjęć ale rozumiem, że cena wtedy poszłaby w górę. Dostępne...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    82
  • Przeczytane
    77
  • Posiadam
    46
  • Teraz czytam
    5
  • Kuchnia
    5
  • 2014
    3
  • Kulinaria
    2
  • Kulinarne
    2
  • Kucharskie
    2
  • Kuchnia
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia polska bez pszenicy


Podobne książki

Przeczytaj także