Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Kuchnia. Produkty spożywcze z czterech stron świata

Tłumaczenie: Marek Byczyński, Anna Ferdek
Wydawnictwo: Carta Blanca
7,75 (8 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
1
9
1
8
4
7
1
6
0
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Food
data wydania
ISBN
978-83-7705-035-4
liczba stron
336
słowa kluczowe
kuchnia, składniki, produkty, kulinaria
język
polski
dodała
Agnieszka

Pachnące, soczyste, zwyczajne i orientalne… Bogactwo kolorów, kształtów, poezja smaku. „Kuchnia” – to nie tylko album, to kulinarna biblia. Wszystko, co jada się na świecie, od ziół po drób i dziczyznę, wszystko, bez czego nie sposób sobie wyobrazić gotowania – przedstawia Christian Teubner, kucharz i uznany autor kilkudziesięciu poradników kulinarnych. Setki produktów pokazanych na...

Pachnące, soczyste, zwyczajne i orientalne… Bogactwo kolorów, kształtów, poezja smaku. „Kuchnia” – to nie tylko album, to kulinarna biblia. Wszystko, co jada się na świecie, od ziół po drób i dziczyznę, wszystko, bez czego nie sposób sobie wyobrazić gotowania – przedstawia Christian Teubner, kucharz i uznany autor kilkudziesięciu poradników kulinarnych.
Setki produktów pokazanych na olśniewających fotografiach, opisanych w najdrobniejszych szczegółach, z wykazem składników odżywczych oraz poradami o sposobach przechowywania i przyrządzania. Jeśli jesteś miłośnikiem fusion cuisine, dań tajskich, polskich, gruzińskich czy francuskich – nawet najbardziej niezwykły przepis przestanie być dla Ciebie tajemnicą.

 

źródło opisu: http://www.cartablanca.pl/produkty/205/kuchnia-pro...(?)

źródło okładki: http://www.cartablanca.pl/produkty/205/kuchnia-pro...»

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
pokaż wszystkie
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (28)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 536
trycha | 2014-02-24
Na półkach: Przeczytane, Ulubione, Posiadam

Piękne kompendium wiedzy o surowcach kulinarnych - od przypraw po mięso. Wydana z rozmachem, pełna ilustracji wysokiej jakości i ciekawych informacji. Jedyne, co można jej zarzucić, to niedosyt informacji o kulinarnych zastosowaniach.

książek: 192
Justyl | 2016-04-21
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
Przeczytana: 2014 rok
książek: 488
ASIa_K-a | 2015-12-30
książek: 132
Cascia | 2014-12-21
Na półkach: Przeczytane
książek: 165
monikarud | 2014-05-12
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 292
Dominika | 2013-08-02
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, Kuchnia
książek: 270
futro76 | 2013-01-03
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 4106
Kaklucha | 2012-12-29
książek: 1305
Karolina-i-Karol | 2016-06-12
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 3664
Krystian P | 2016-05-03
Na półkach: Chcę przeczytać
zobacz kolejne z 18 
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd