Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Desery od najprostszych po wykwintne

Wydawnictwo: Larousse
8,1 (10 ocen i 2 opinie) Zobacz oceny
10
2
9
3
8
2
7
2
6
0
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Larousse des desserts
data wydania
ISBN
83-89181-339
liczba stron
285
słowa kluczowe
kulinaria, ciasta, desery
język
polski

Przepisy na wszystkie rodzaje ciast, pomysły na atrakcyjne desery: techniki przyrządzania, bezcenne rady profesjonalistów.Przepisy na desery - od najprostszych po wykwintne:klasyczne desery francuskie, najsłynniejsze desery z różnych stron świata, desery niskokaloryczne,ulubione desery Pierre`a Herme - smaczne i oryginalne. Ponadto: komentarze kulinarne, indeks tematyczny, ułatwiający wybór...

Przepisy na wszystkie rodzaje ciast, pomysły na atrakcyjne desery: techniki przyrządzania, bezcenne rady profesjonalistów.Przepisy na desery - od najprostszych po wykwintne:klasyczne desery francuskie, najsłynniejsze desery z różnych stron świata, desery niskokaloryczne,ulubione desery Pierre`a Herme - smaczne i oryginalne. Ponadto: komentarze kulinarne, indeks tematyczny, ułatwiający wybór przepisu, sztuka dekorowania deserów, dobór win.

 

źródło opisu: http://www.gandalf.com.pl/b/desery-od-najprostszych-po-wykwintne/

źródło okładki: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.ksie...»

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (40)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 208
Dominika P | 2011-11-05
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: październik 2011

Pierre Herme to nieludzka istota o niemalże magicznej wiedzy na temat deserów. Dla osób kochających gotować jest to lektura obowiązkowa,tak jak biblia dla księdza ;)

książek: 0
| 2011-02-15
Na półkach: Posiadam, Ulubione, Przeczytane

Gruba książka, której doskonałych receptur pozazdrościć może niejedna.

książek: 178
Agnieszka Dąbrowska | 2014-10-23
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 0
| 2014-08-16
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 105
Joe | 2013-08-21
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
Przeczytana: 2011 rok
książek: 644
Kinga | 2013-07-07
Na półkach: Kulinarne, Przeczytane, Posiadam
książek: 11
kasia_zea | 2013-01-15
Na półkach: Teraz czytam
książek: 788
JonSoha | 2012-12-02
książek: 755
zhenzhu | 2012-02-01
Na półkach: Kuchnia, Przeczytane, Posiadam, 2012
Przeczytana: 01 lutego 2012
książek: 1618
kww | 2011-02-21
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
zobacz kolejne z 30 
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd